Baskan Sadi Özdemir Nilüfer'in Parklarini Inceledi

Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir, Nilüfer’in parklarini gezdi. Mevcut parklardaki ihtiyaçlari yerinde görüp, iyilestirme talimati veren Baskan Özdemir, Nilüfer’de yapilacak yeni park alanlarini da inceledi.

Baskan Sadi Özdemir Nilüfer'in Parklarini Inceledi
Yesil alanlari artirmak için çalismalarini sürdüren Nilüfer Belediyesi, mevcut parklarin iyilestirilmesine yönelik ihtiyaçlari da belirliyor. Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir, Baskan Yardimcisi Zerrin Güles ve belediye çalisanlari ile birlikte park ve bahçeleri gezerek, incelemelerde bulundu. Nilüfer’e kazandirilacak yeni parklarla ilgili proje ve çalismalari yerinde gözlemleyen Baskan Sadi Özdemir, yogun kullanim sonrasinda revizyon ihtiyaci bulunan parklardaki eksiklerinin giderilmesi konusunda da gerekli birimlere talimatlar verdi.

Iyilestirmeler yapilacak

Gün boyu süren çalismalarin ardindan degerlendirmelerde bulunan Baskan Sadi Özdemir, “Nilüfer’de toplam 410 parkimiz var. Buralarda neler yapabiliriz, halkimizin daha rahat nasil kullanmasini saglayabiliriz diye planlama yapiyoruz. Bakima ihtiyaci olan parklarimiz var. Yürüyüs parkurlari, çocuk oyun alanlarini daha da güzellestirmeye çalisacagiz. Hizlica eksikleri tespit ederek, iyilestirmelerimizi yapacagiz” dedi.

Projelerinin arasinda deprem parklari oldugunu da hatirlatan Baskan Sadi Özdemir, bu sayede deprem aninda güvenli ve sürdürülebilir alanlari olusturmayi planladiklarini vurguladi.

Nilüferliler’in nefes alacagi alanlarin sayisini artirmak istediklerini de vurgulayan Baskan Sadi Özdemir, “Yesil alanlarimizin sayisini artirmak için planlamalarimizi yaptik. Park yapilmasi planlanan alanlari tespit ediyoruz. Nilüfer’e yeni park alanlari kazandiracagiz. Elimizde 21 tane öncelikli yapilmasi gereken park listesi var. Bazi parklarin ihalesini yakin zamanda yapacagiz. En çok park ihtiyaci olan 30 Agustos Zafer, Balkan ve Kizilcikli mahallelerini ilk siralara alacagiz” diye konustu.

Nilüfer’in parklarini halkin bulusma noktasi haline getireceklerini bildiren Baskan Sadi Özdemir, “Vatandaslarimizin Nilüfer’in parklarindan daha çok keyif almalarini saglayacagiz. Özellikle aksamlari rahatlikla vakit geçirebilsinler diye çalisiyoruz” diye konustu.

Baskan Sadi Özdemir, parklardaki incelemelerinin ardindan Ürünlü’deki Kent Bostanlari’ni da gezdi. Burada çalisanlarla da sohbet eden Baskan Özdemir, çalismalar hakkinda da bilgi aldi.
Kaynak: İHA