'Velayet' Drami Yürekleri Dagladi

Adana’da babalarinin yaninda kalirken geçici velayetleri annelerine verilen 2 çocugun gözyaslari yürekleri dagladi. Evlatlarindan gözyaslariyla ayrilan baba, “Evlatlarim benim yanimda kalirken simdi onlari birakmak zorunda birakildim. Içim parçalaniyor. Ne yapacagimi bilemiyorum” dedi.

'Velayet' Drami Yürekleri Dagladi
39 yasindaki Hamit Yavuz ile 37 yasindaki Saime G., 2 sene önce bosandi. Çiftin bu evliliginden olan Ali Rüzgar (10) ve Öyküm Isra (8) isimli çocuklarin velayetleri ise mahkeme tarafindan baba Hamit Yavuz’a verildi.

Hamit Yavuz, 1 sene önce Seda Düzenli Yavuz (33) ile evlendi. Ancak 26 Haziran’da Seda Düzenli Yavuz’un is yeri husumetlileri tarafindan basildi ve camlari taslarla kirildi.

"Çocuklarimin can güvenligi yok" diyerek mahkemeye basvurdu

Ihlas Haber Ajansi’nda ’Adana’da is yerine tasli ve sopali saldiri’ basligiyla yayinlanan haberden sonra Saime G., mahkemeye basvurarak, "Çocuklarimin babalarinin yaninda can güvenligi yok. Ben onlara bakarim" dedi.

Mahkeme ise çocuklarin geçici velayetini anne Saime’ye verdi. Hamit Yavuz ise mahkemeye itiraz etti ancak mahkeme durusmanin görülmesi için Kasim ayina gün verdi.

Çocuklari gözyaslariyla teslim etti

Annelerinin yanina gitmek istemediklerini söyleyen Ali Rüzgar ve Öyküm Isra ile evlatlarindan ayrilmak zorunda kalan baba Hamit’in gözyaslari yürekleri dagladi. Ancak baba Yavuz, mahkeme karari nedeniyle çocuklarini anneleri Saime G.’ye teslim etti.

"Içim parçalaniyor"

Ihlas Haber Ajansi’na konusan Hamit Yavuz, "Benim çocuklarim gitmek istemiyor. Benim hayati tehlikem falan yok. Benim kizimda gelisim geriligi var. Ona göre egitimi hazirlanmis durumda. Benim çocuklarim annesine giderse hem egitimleri hem de sagliklari sikintiya girecek. Ben ne yapacagim. Sasirdim kaldim, ben zaten is yerimiz basildigi için magdurum. Bir de böyle magdur edildim. Çocuklari verecegim ama içim parçalaniyor" dedi.

Kaynak: İHA