Otomobil Kamyona Arkadan Çarpti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali

Kütahya’nin Gediz ilçesinde otomobilin kamyona arkadan çarpmasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 2 kisi öldü, 1 kisi yaralandi.

Otomobil Kamyona Arkadan Çarpti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali
Kaza, bu sabah Pazaryeri kavsaginda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gediz-Usak karayolunda seyir halinde olan Ö.A. (24) yönetimindeki 43 KM 022 plakali çekiciye bagli 43 KJ 417 plakali dorseye, kirmizi isikta geçtigi düsünülen I.A. idaresindeki 07 ZY 0265 plakali otomobil arkadan çarpti. Kazada I.A, ile araçta yolcu olarak bulunan K.K. (82) ve esi M.K. (78) yaralandi. Kazayi gören vatandaslarin ihbari ile kaza mahalline polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri tarafindan yaralilara ilk müdahale kaza mahallinde yapilarak hastaneye götürüldü. Gediz Devlet Hastanesinde müdahaleleri yapilan K.K. ve esi M.K. doktorlarin tüm müdahalelerine ragmen hayatini kaybetti. Sürücü I.A. ise durumunun agir olmasi nedeniyle ilk tedavisinin ardindan ambulansla Kütahya’ya sevk edildi.

Diger yandan kamyon sürücüsü Ö.A. polis tarafindan gözaltina alinarak Ilçe Emniyet Müdürlügüne götürüldü. Kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA