Ankara Büyüksehirden Lise Ögrencileri Için Yaz Kampi

Egitimde firsat esitligi ilkesiyle ögrenci dostu çalismalarini sürdüren Ankara Büyüksehir Belediyesi, 10, 11, 12’nci sinif ve mezun gruplarina lise müfredatini destekleyici egitimler ile YKS sinavina ön hazirlik niteliginde yaz kampi düzenleyecek.

Ankara Büyüksehirden Lise Ögrencileri Için Yaz Kampi
Ankara Büyüksehir Belediyesi egitimde firsat esitligi ilkesiyle Baskentli ögrencilere destek olmayi sürdürüyor. Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi, 10-11-12’nci sinif ve mezun gruplarina lise müfredatini destekleyici egitimler ve YKS sinavina ön hazirlik niteliginde yaz kampi düzenleyecek.

Egitimler 5 hafta sürecek

Genel tekrar dersleriyle birlikte yürütülecek olan birebir Psikolojik Danismanlik ve Rehberlik dersleriyle ögrencilerin gelisimine katki saglayacak olan kamp hafta içi her gün 10.00-13.30 saatleri arasinda, üyelerin ücretsiz olarak faydalanacagi egitimler toplam 5 hafta sürecek. Basvuru tarihleri 2-5 Temmuz 2024 saat 9.00-17.00 arasinda, ders baslangici ise 8 Temmuz 2024 tarihinde olacak. Yaz kampi ile ilgili detayli bilgi almak isteyen aileler Sanatoryum Caddesi No: 273 adresindeki Kuscagiz Aile Yasam Merkezine giderek detayli bilgiye ulasabilecek.

Alaninda uzman egitmenler esliginde düzenlenecek olan yaz kampinda verilecek olan dersler ise söyle:

“Matematik, Türkçe, Cografya, Edebiyat, Kimya, Rehberlik, Psikolojik Danismanlik ve Rehberlik Hizmeti.”
Kaynak: İHA