MÜSIAD Diyarbakir Heyeti Vali Zoroglu Ile Kenti Kalkindirma Hedeflerini Masaya Yatirdi

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi Diyarbakir Sube Baskani Mehmet Bozkus ve beraberindeki heyet Diyarbakir Valisi Murat Zorluoglu’nu ziyaret ederek, kenti kalkindirma hedefleri hakkinda fikir alisverisinde bulundu.

MÜSIAD Diyarbakir Heyeti Vali Zoroglu Ile Kenti Kalkindirma Hedeflerini Masaya Yatirdi
Cumhurbaskanligi kararnamesi ile Diyarbakir’a atanan Vali Murat Zorluoglu’na hayirli olsun ziyaretine giden MÜSIAD Diyarbakir heyeti, sehri kalkindirmak için yapilmasi gerekenler üzerinde sicak bir ortamda sohbet etti. Ziyarette Vali Zorluoglu, Diyarbakir’i daha ileriye tasimak için Sivil Toplum Kuruluslari, sanayiciler ve is insanlarindan beklentisinin çok yüksek oldugunu belirterek, hep birlikte gerek sehrin sanayilesmesi anlaminda, gerek turizm, gerekse tarimda daha da ileri bir seviyeye gitmesi için gayret edeceklerini söyledi.

Vali Zorluoglu, yatirim ve istihdamin artmasi için her türlü destegi vermeye hazir olduklarini dile getirdi.

MÜSIAD Diyarbakir Baskani Mehmet Bozkus, ziyarette güler yüz ve samimi karsilamasindan dolayi Vali Zorluoglu’na tesekkür etti. Bozkus,"Valimizi Elazig, Van ve Trabzon illerimize yapmis oldugu katkilarindan ve hizmetlerinden dolayi çok iyi taniyoruz. Valimiz gerek valilik döneminde, gerekse de belediye baskanligi döneminde özellikle de turizmin ve sanayinin gelismesinde çok büyük katkisi, hizmetleri ve eserleri olmustur. Peygamberler ve Sahabeler sehri Diyarbakir’da yillardir saglanan huzur ve güven ile yatirim, sanayi ve turizm gerçek anlamda ilerledi. Valimiz Murat Zorluoglu ile hem bürokrasiden gelen tecrübesi, hem de yerel yönetimde belediye baskanligi yapmasindan dolayi Diyarbakir’i bir üst lige tasiyacagina inancimiz tamdir. Bu minvalde de hem valilik hem de belediye baskanligi görevlerini çok güzel icra etmis olarak ilimize vali olarak atanmasi memleketimiz için büyük bir sanstir. Bu atamanin ilimize hayirli olmasini Cenab-i Allah’tan niyaz ederiz" dedi.

Kaynak: İHA