Kültür Ve Turizm Bakan Yardimcisi Mumcu'dan Kadir Canpolat'a Ziyaret

Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Batuhan Mumcu, Osmanli Ocaklari ve Ocak Partisi Genel Baskani Kadir Canpolat’i makaminda ziyaret etti.

Kültür Ve Turizm Bakan Yardimcisi Mumcu'dan Kadir Canpolat'a Ziyaret
Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Mumcu, Osmanli Ocaklari ve Ocak Partisi Genel Baskani Canpolat’i ziyaret etti. Osmanli Ocaklari Genel Merkezi’nde bir araya gelen ikili bir süre sohbet etti. Mumcu, Canpolat’i yaptigi çalismalardan dolayi tebrik ederek, çalisma hayatinda basarilar diledi. Osmanli Ocaklari ve Ocak Partisi Genel Baskani Kadir Canpolat’ta Mumcu’ya nazik ziyaretinden ötürü duydugu memnuniyeti dile getirerek, tesekkür etti. Yapilan ziyarette kültürel faaliyetlerle ilgili birçok konuda karsilikli fikir alisverisinde bulunuldu.

Osmanli Ocaklari Genel Merkezi’nden yapilan açiklamada, "Genel Baskanimiz Kadir Canpolat, Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Dr. Batuhan Mumcu’yu Genel Merkez binamizda misafir ederek, kültürel faaliyetler, devam eden projeler ve önümüzdeki döneme dair istisarelerde bulundular. Kiymetli bakanimiza nazik ziyaretleri ve ilgileri için tesekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Ziyaretin sonunda Osmanli Ocaklari ve Ocak Partisi Genel Baskani Kadir Canpolat, günün anisina Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Batuhan Mumcu’ya Osmanli armali plaket takdim etti.
Kaynak: İHA