Bingöl'de Basibos Köpekler 8 Yasindaki Çocuga Saldirdi

Bingöl’ün Karliova ilçesinde basibos köpekler, 8 yasindaki Miraç Aksoy’a saldirdi. Baldirindan yaralanan çocugun saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Bingöl'de Basibos Köpekler 8 Yasindaki Çocuga Saldirdi
Alinan bilgilere göre olay, Karliova ilçesi Turgut Özel Mahallesi’nde meydana geldi. Dün aksam saat 18.00 siralarinda evine yakin bir noktada arkadaslariyla oynanan Miraç Aksoy, bir grup basibos köpekle karsilasti. Köpeklerden biri 8 yasindaki Miraç’a saldirarak baldirindan yaraladi. Çevredeki vatandaslarin ve ailesinin görmesiyle Miraç, Karliova Devlet Hastanesine kaldirildi. Tedavisi yapilan Miraç, ailesiyle birlikte eve götürüldü.

Olay anini anlatti

Yasadigi olayi anlatan Miraç Aksoy, ’’Oyun oynuyorduk, insaatin oraya gittik. Köpek oradaydi ve bana bakti, isirdi. Ablam bagirdi, ablamin üstüne düstüm ben. Ondan sonra bir tane abi geldi, annem geldi ve beni hastaneye götürdüler. Ilaç verdiler, igne vurdular” dedi.

Yetkililerin bu duruma çözüm bulmasini istediklerini belirten amca Yakup Aksoy ise ’’Dün aksam saat 18.00 siralarinda ben yoktum burada köydeydim, yegenime köpekler saldirmis basibos köpekler. Bir an önce bunlara bir çözüm bulunmasini istiyoruz. Çocuklar korkusundan evden disari çikamiyorlar artik. Uzaklarda yakalasaydi allah bilir basina ne gelirdi? Yetkililerin bunlara bir çözüm bulmasini istiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA