Aksaray Belediyesinin Egitim Projeleri Gençleri Hedefine Ulastirdi

Aksaray Belediyesi tarafindan egitimde firsat esitligi sunmak için kazandirilan kültür ve egitim tesisleri YKS sinavina hazirlanan ögrencileri hayal ettikleri basariya ulastirdi.

Aksaray Belediyesinin Egitim Projeleri Gençleri Hedefine Ulastirdi
Belediye Baskani Dinçer, “Emegimizi bosa çikarmayan tüm gençlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Üniversite hayali kuran ögrencilerin girdigi YKS sinavi sonuçlari geçtigimiz günlerde açiklandi. Binlerce gencin heyecanla bekledigi sinav sonuçlarindan alinan puanlarla önümüzdeki günlerde tercih süreci baslayacak. Egitimde firsat esitligi sunmak için görev süreci boyunca egitim ve kültür tesisleri hayata geçiren Belediye Baskani Evren Dinçer’in üniversiteye hazirlik kurslarindan faydalanan ögrenciler de hedefledikleri puani aldilar.

‘Destek Bizden, Çaba ve Gayret Sizden’ slogani ile düzenlenen sinavlara hazirlik kurslarindan bu yil toplam 700 ögrenci faydalandi. Zorlu bir hazirlik sürecini geride birakan ögrenciler yüksekögretime geçis sinavlarina katildilar. Uzman egitimcilerin rehberliginde araliksiz çalisan ögrenciler gelecekte yapmak istedikleri mesleklere ulastiracak bölümlere tercihlerini yapacaklar. Ögrencilerin her aninda yanlarinda olan Aksaray Belediyesi ekiplerinin tercih sürecinde de yanlarinda olmasi bekleniyor.

Belediye Baskani Evren Dinçer, belediye tarafindan ücretsiz olarak verilen bu kurslar ile amaçlarina ulastiklarina dikkat çekerek, bu egitim ögretim döneminde verilen kurslar sayesinde birçok ögrencinin hayal ettigi basariya ulastigini belirtti.

Baskan Dinçer, tüm ögrencileri tebrik etti.
Kaynak: İHA