Termometreler 33 Dereceyi Gösterdi, Sicaktan Bunalanlar Tagar Çayi'na Akin Etti

Tunceli’nin Çemisgezek ilçesinde hava sicakliginda yasanan artisin ardindan, ilçede yasayanlar ve disaridan gelen hafta sonu tatilcileri, solugu doyumsuz manzaraya sahip Tagar Çayi’nda aldi.

Termometreler 33 Dereceyi Gösterdi, Sicaktan Bunalanlar Tagar Çayi'na Akin Etti
Çemisgezek’te yasayan vatandaslar ve ilçe disindan gelen hafta sonu tatilcileri, hem bunaltici sicaktan korunmak hem de dogayla iç içe vakit geçirmek için Çemisgezek ilçe merkezinde akan Tagar Çayi’na akin etti. Termometrelerin 33 dereceyi gösterdigi ilçede, vatandaslarin bazilari Tagar Çayi kiyisinda gölgelik yerlerde piknik yapti, bazilari ise çayin serin sularinda yüzerek günün tadini çikardi

Tagar Çayi’nin serin sularinda güzel vakit geçirdiklerini dile getiren Mehmet Ceyhun Akin, "Biz burada Tagar Çayi’nda serinlemeye geliyoruz. Yaz günleri çok sicak oldugu için burada soguk suda kendimizi serinletmeye çalisiyoruz ve serinliyoruz. Hatta bazen Tagar Çayi suyunda üsüyoruz. Burada arkadaslarimizla egleniyoruz. Burada aileler piknik yapabiliyor ve dogal ortam çok güzel. Burada herkes gelip piknik yapabiliyor, istedikleri zaman gelip burada suya girebiliyor. Suyu çok temiz ve soguk oldugu için yaz günleri herkesin tercihi burasi oluyor" dedi.

Tagar Çayi sayesinde güzel bir yaz geçirdigini aktaran Yavuz Yildirim, "Burada havalar isininca herkes Tagar Çayi kiyisina geliyor, yüzüyor. Herkes mutlu sekilde piknigini yapiyor. Bizim Bodrum’a, Marmaris’e ihtiyacimiz olmuyor. Çemisgezek Tagar Çayi bize yetiyor. Havalar isininca solugu buradan aliyoruz. Arkamdaki muhtesem manzaranin farkindasiniz. Burasi çok güzel. Gelip görmenizi tavsiye ederim" seklinde konustu.

Kaynak: İHA