Melikgazi'de Yaz Kurslari Civil Civil

Melikgazi Belediyesi’nin MELMEK kapsaminda düzenledigi, 7-14 yas araligindaki çocuklar için 11 alan ve 46 branstan olusan yaz kurslarina ögrenciler yogun ilgi gösteriyor.

Melikgazi'de Yaz Kurslari Civil Civil
Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, ögrencilerin yaz boyunca birbirinden farkli alan ve branslarda açilan kurslardan yararlanmalari için nitelikli ögretmenler ve donanimli tesislerle bu yaz da hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.



“Çocuklarimiz eglenirken ögreniyorlar”

Açilan kurslara yogun ilgi gösterilmesinden dolayi memnun olduklarini belirten Baskan Palancioglu, sözlerine söyle devam etti:

“Melikgazi Belediyemiz birçok alanda oldugu gibi egitim alaninda da hatiri sayilir hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyor. Çocuklarimizin ve gençlerimizin egitimi her zaman önceliklerimiz arasinda yer aldi. Onlarin egitimine destek verecek birbirinden farkli projeyi hayata geçirdik; yeni projelerimizi de hizli bir sekilde tamamliyoruz. Futbol, jimnastik, el sanatlari, tenis, voleybol, hizli okuma gibi 11 alan ve 46 branstan olusan yaz kurslarimiza masallah ilgi çok yogun. Çocuklarimiz bu yazi dolu dolu geçiriyorlar. Eglenirken ögrendikleri, kaliteli zaman geçirdikleri kurslarimiz yaz boyunca ögrencilerimizin hizmetinde olacak. Bütün ögrencilerimize basarilarla dolu bir hayat diliyorum. Detayli bilgi almak için www.melikgazi.bel.tr adresimizi ziyaret edebilir ya da 252 16 61-68 numarali telefonlarimizi arayabilirsiniz. Melikgazi Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yaninizdayiz.“
Kaynak: İHA