Basiskele Sahili'nde Yaz Etkinlikleri Basliyor

Basiskele Belediyesi, her yaz oldugu gibi bu yaz da 7’den 77’ye tüm vatandaslarin keyifle vakit geçirebilecegi eglenceli bir yaz etkinligi düzenleyecek.

Belediye Baskani Yasin Özlü öncülügünde kentte kültür ve sanat etkinliklerine devam eden Basiskele Belediyesi, sicak yaz aksamlarinda vatandaslarin en ugrak noktasi Basiskele Sahili’nde yaz etkinliklerine baslayacak. Basiskele Sahili’nin essiz manzarasinda, esintili yaz aksamlarinda keyifli vakitler geçirmek isteyen vatandaslar, "Haydi Basiskele Sahile 2024" etkinlikleriyle yine unutulmaz ve güzel yaz aksamlari yasayacak.

Bugün basliyor

Etkinliklerin açilisi bugün saat 17.00’de çocuk aktiviteleriyle baslayacak. Kaykay pisti yanindaki etkinlik alaninda kurulacak sisme oyun gruplarinda eglenceli vakitler geçirecek olan çocuklar, palyaço gösterileriyle doyasiya eglenecek.

15 Temmuz 2016 tarihinde yasanan hain darbe girisimine karsi Türk milletinin milli iradeye sahip çikmasiyla kazanilan zaferin 8. yil dönümü dolayisiyla Basiskele Belediyesi, "15/07 Safak Vakti" adli filmi açik hava sinemasinda gösterime sunacak. Kaykay pisti yanindaki alanda kurulacak dev ekranda 13 Temmuz Cumartesi aksami saat 21.00’de gösterime sunulacak film ücretsiz izlenebilecek.

Basiskele Belediyesi tarafindan 16 Temmuz Sali günü saat 21.00’de "Türkülerle 15 Temmuz Kahramanlik Ruhu" konseri de verilecek. Basiskele Belediyesi Müzik Okullari egitmenleri ve ögrencileri tarafindan söylenecek kahramanlik türküleri ve siirlerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlanacak. 15 Temmuz hain darbe girisiminde sehit düsen kahramanlar ve gaziler anilacak.
Kaynak: İHA