Tatvan Gençlik Merkezi'nde Temel Dini Bilgiler Egitimi Veriliyor

Bitlis’in Tatvan ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanliginin baslatmis oldugu yaz kurslari çerçevesinde VERILEN temel dini bilgiler kurslari büyük ilgi görüyor.

Tatvan Gençlik Merkezi'nde Temel Dini Bilgiler Egitimi Veriliyor
Gençlik ve Spor Bakanliginin Egitim Yönetim Sistemi (EYS) programlari çerçevesinde Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan Tatvan Gençlik Merkezi’ndeki kurslar büyük ilgi görüyor. Çok sayida çocuk ve gencin kültürel ve sportif faaliyetler yapmak ve yaz tatilini en uygun sekilde degerlendirmek isteyenlerin tercih ettigi ve birçok dalda egitim verdigi, bu egitimlere yüzlerce kisinin katildigi Tatvan Gençlik Merkezi’ndeki Temel Dini Bilgiler kursu dolu dolu geçiyor. Ayrica bu yil baslatilan yaz okullari projesinde gençlerin yogun ilgi gördügü egitimlerin yaz tatili boyunca tamamiyla ücretsiz olacagi belirtildi.

Temel Dini Bilgiler kursu hocasi Sema Bartu, “50’ye yakin kayitli ögrencimiz var. Elif-ba grubundaki ögrencilerimize Kuran’ pekistirmek amaçli etkinlikler yapiyoruz. Temel dini bilgiler derslerini de veriyoruz kursumuzda. Kursumuz Agustos ayina kadar devam edecektir. Ardindan yine Kuran-i Kerim kurslarimiz açilacak. Haftanin 5 günü Kur’an-i Kerim kursunu veriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA