Hakkari Gazeteciler Cemiyetinin Yeni Baskani Yigit Oldu

Hakkâri Gazeteciler Cemiyetinin yeni baskani Ali Yigit oldu.

Hakkari Gazeteciler Cemiyetinin Yeni Baskani Yigit Oldu
1 Mart 2021 yilinda kurulan Hakkari Gazeteciler Cemiyeti (HGC) ikinci olagan genel kurulunu gerçeklestirdi. Cemiyet ofisinde düzenlenen kongreye HGC Kurucu Baskani Hakan Tas, HGC’nin mevcut Baskani Mehmet Özkan ile cemiyet yönetimi ve üyeleri katildi.

Divan olusumunun ardindan baslayan kongrede geçmis dönemin faaliyet ve mali raporlari okunarak ibra edildi. Dilek ve temennilerin dile getirilmesinin ardindan tek liste ile girilen seçimlerde HGC Yönetim Kurulu Baskanligina Ali Yigit, Baskan Yardimciligina Mehmet Özkan, Genel Sekreterligine Zeki Dara, Saymanliga Serkan Besi, yönetim kurulu üyeligine ise Hamza Gündüz seçildi.

Görevi devreden Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Özkan, yeni baskan Yigit’e görevinde basarilar diledi.

Baskan Yigit ise kurul sonrasi yaptigi konusmada, "2024 yilinda merkez ve ilçelerdeki gazeteci arkadaslarimizin tek çati altinda topladigimiz cemiyetimizin baskani olarak seçilmis bulunmaktayim. Hiçbir sartta egilmedik, bükülmedik. Kisaca bana bu yetkiyi veren kurullardaki tüm arkadaslarima tesekkürü borç biliyorum. Önceki Baskan Mehmet Özkan’a da yeni görevinde basarilar diliyorum’’ dedi.

Kurucu Baskan Hakan Tas ise yeni yönetime basarilar diledi.
Kaynak: İHA