Milletvekili Ahmet Erbas, Türkiye Parlamenterler Birligi'nde Yönetim Kurulu Üyesi Oldu

Cumhurbaskani, Cumhuriyet Senatosu ve Millet Meclisi Baskanlari, Basbakanlar, Bakanlar, Meclislerin Baskanlik Divani Üyeleri’nin üye oldugu, “Türkiye Parlamenterler Birligi” 20. Olagan Genel Kurulu Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapildi. Genel Baskanliga yeniden Nevzat Pakdil seçilirken, MHP Milletvekili Ahmet Erbas, yönetim kurulu üyesi oldu.

Milletvekili Ahmet Erbas, Türkiye Parlamenterler Birligi'nde Yönetim Kurulu Üyesi Oldu
Siyasi hayati boyunca, Spordan Sanata kadar bir çok görevlerde bulunan MHP Milletvekili Ahmet Erbas, Içisleri Komisyonu Baskan vekili görevinin ardindan, Türkiye Parlamenterler Birligi yönetimine seçildi. Türkiye Parlamenterler Birligi yeni yönetiminde su isimler yer aldi. Orhan Erdem (AK Parti Konya Milletvekili) Ahmet Erbas (MHP Kütahya Milletvekili) Ali Özkaya (AK Parti Afyon Milletvekili) Ali Temur (AK Parti Giresun Milletvekili) Ceyda Bölünmez Çankiri (AK Parti Izmir Milletvekili) Cihan Paçaci (IYI Parti Istanbul Milletvekili) Ugur Bayraktutan (CHP Artvin Milletvekili) Zeki Korkutata ( AK Parti Bingöl Milletvekili) Mustafa Akis (Ak Parti, 24.Dönem Konya Milletvekili, Cumhurbaskani Basdanismani) Canan Candemir Çelik (24. Dönem Bursa Milletvekili) Alparslan Kavaklioglu (26. Dönem Nigde Milletvekili) Mahmut Kaçar (26. Dönem Sanliurfa Milletvekili) Ömer Faruk Öz (24.Dönem Malatya Milletvekili) Ramazan Kerim Özkan (24.Dönem Burdur Milletvekili)

Türkiye Parlamenterler Birligi 20. Olagan Genel Kurulunun ardindan kisa bir açiklama yapan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbas, “Türkiye Parlamenterler Birligi, TBMM ve Yasama Meclislerinde üye olarak görev yapmis ve yapmakta olan parlamenterler arasindaki dostlugu, kültürel, fikri ve manevi dayanismayi saglamak, bilimsel ve kültürel faaliyetleriyle üyelerinin bilgi ve deneyimlerinden toplumu yararlandirmak. Siyasi ve kültürel ortaminin gelismesini, Parlamento geleneklerinin yerlesmesini ve demokrasimizin güçlenip devamliligini saglamayi’ baslica amaç edinmis bir birliktir. Bu göreve bizlere layik gören herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA