Serdivan'da Asfalt Seferberligi Açiklamasi 24 Mahallede 54 Kilometrelik Yol Yenilenecek

Serdivan’da 2024 yili asfalt programi belli oldu. Belediye Baskani Osman Çelik, düzenledigi bilgilendirme toplantisinda, 24 mahalleyi kapsayan genis çapli bir asfaltlama çalismasi gerçeklestirmeyi planladiklarini açikladi. Toplantiya AK Parti, MHP ve CHP Ilçe Baskanlari, belediye meclis üyeleri ve 24 mahalle muhtari katildi.

Serdivan'da Asfalt Seferberligi Açiklamasi 24 Mahallede 54 Kilometrelik Yol Yenilenecek
Program çerçevesinde 190 sokakta, toplamda 54 bin 879 metre uzunlugunda ve 420 bin 688 metrekarelik bir alanda asfalt serimi yapilacak. Bu çalismalar ile Serdivan’in birçok noktasinda yollarin yenilenmesiyle, daha konforlu ve güvenli bir ulasim imkani saglanmasi hedefleniyor. Serdivan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, asfaltlama çalismalarini 101 bin ton sicak asfalt kullanarak 2024 yili sonuna kadar tamamlamayi planliyor. Baskan Çelik, bu yatirimin Serdivan’in üstyapisina önemli bir katki saglayacagini ve vatandaslarin yasam kalitesini yükseltecegini vurguladi.

Toplantiya katilan AK Parti, MHP ve CHP Ilçe Baskanlari, Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlar projeye desteklerini ifade ederek, Serdivan’in daha fazla gelismesi için belediye ile birlikte çalismaya devam edeceklerini belirttiler.
Kaynak: İHA