Baskan Özdogan Açiklamasi 'Karpuzsekisi Mezarligi'ni Yeniden Düzenliyoruz'

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, ilçe genelinde yenileme çalismalarinin devam ettigini belirterek; "Simdi rotamiz Karpuzsekisi.” dedi. Baskan Özdogan, buradaki mezarligin yeniden düzenlenerek modern bir görünüme kavusacagini söyledi.

Baskan Özdogan Açiklamasi 'Karpuzsekisi Mezarligi'ni Yeniden Düzenliyoruz'
Hacilar’da yer alan birçok alanda yenileme ve onarim islemleri devam ediyor. Karpuzsekisi ve Hürmetçi Mahalleleri tarafindan kullanilan mezarlik da yenileme çalismalarina dâhil edildi. Hacilar Belediyesi tarafindan yeniden düzenlenen alanla ilgili açiklama yapan Baskan Bilal Özdogan; mezarligin mevcut durumu itibariyla yetersiz kaldigini, belediye ekiplerinin çalismalarini hizla sürdürdügünü ve mezarligin en kisa sürede tamamlanarak halkin hizmetine sunulacagini ifade etti.

Baskan Özdogan; "Karpuzsekisi ve Hürmetçi Mahalle halkimiz tarafindan kullanilan mezarlik, günümüz sartlarina uygun degildi. Biz de belediye olarak burayi yeniden düzenleme karari aldik. Yapacagimiz düzenleme ile mezarligimiz modern ve kullanisli bir hale gelmis olacak." dedi.

Özdogan, yapilan çalismalarin halkimiza hayirli olmasini temenni etti.

Mezarlik düzenleme çalismalari kapsaminda, mezarlik içindeki yollarin yenilenmesi, yesil alanlarin artirilmasi ve gerekli altyapi çalismalarinin yapilmasi planlaniyor. Baskan Özdogan, mezarligin modernizasyonuyla birlikte, vatandaslarin daha rahat ve huzurlu bir ortamda yakinlarini ziyaret edebileceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA