Baskan Çolakbayrakdar, Insaatlari Tamamlanan Yeni Egitim Yuvasi Olacak Okullari Inceledi

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, yeni egitim yuvalari olacak okullarin insaatlarinin tamamlandigini ve yeni egitim ögretim yilina yetistirilecegini ifade etti. Baskan Çolakbayrakdar tamamlanan okul insaatlarini yerinde inceleyerek Kocasinan’a hayirli olmasini diledi.

Baskan Çolakbayrakdar, Insaatlari Tamamlanan Yeni Egitim Yuvasi Olacak Okullari Inceledi
Ilk olarak Yakut Mahallesinde insaati tamamlanan ve önümüzdeki egitim ögretim yilina hazir gele olacak olan Av. Mehmet Altun Ilkokuluna giden Baskan Çolakbayrakdar ‘‘Burada ki okulumuzda sona yaklasmis durumdayiz. Insaati tamamlandi. Insallah önümüzdeki egitim-ögretim yilinda, çocuklarimiz burada egitim-ögretime baslayacaklar. Simdiden bütün ögrencilerimize basarili bir egitim-ögretim yili olmasini diliyorum’’ dedi.



"Kocasinan’in gelecegi için yüksek standartlarda okul yapiyoruz"

Baskan Çolakbayrakdar, saha da incelemelerde bulundu. Yakut Mahallesinin ardindan Beyazsehir Mahallesi’nde yapimi devam eden lisenin çalismalarini kontrol eden Baskan Çolakbayrakdar, Kayseri’ye yakisir yüksek standartlarda güzel bir okul daha kazandirdiklarini söyledi.



Okulun vatana, millete hayirli olmasi temennisinde bulunan Baskan Çolakbayrakdar, “Beyazsehir Mahalle’mize hayirli ugurlu olsun. Yeni lisemiz, önümüzdeki dönem egitim ve ögretimde hizmet vermeye baslayacak. Yüksek standartlarda olan okulun insaati tamamlandi ve önümüzdeki egitim-ögretim yilinda açilisini yapmis olacagiz. Okulun yapiminda emegi olan hayirseverimiz Mehmet Altun abimize de çok tesekkür ediyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak çalismalarimizi ve hizmetlerimizi artirarak devam ediyoruz. Yaptigimiz hizmetlerle aydinlik gelecegimizin teminati olan çocuklarimizi yarinlara hazirliyoruz” ifadelerini kullandi.

Ahi Evran mahallesinde özel çocuklar için hazirlanan Tacirler Egitim Vakfi Özel Egitim Anaokulu insaatini da yerinde inceleyen Baskan Çolakbayrakdar, burada yaptigi degerlendirmeler de ise, ‘’Ahi Evran mahallemizde yogun bir sekilde insaat çalismalari devam eden okulumuz insallah kisa zaman içinde özel çocuklarimiz için hizmet verecek. Allah nasip ederse önümüzde egitim ve ögretim yilinda özel çocuklarimizin egitim alacaklari, ögrenim görecekleri bu egitim tesisimizde insallah insaati tamamlanarak Milli Egitim Müdürlügümüze teslim edilmis olacak’’ dedi.

Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’inin farkli yerlerinde okullarin yapilmasi için dur durak bilmeden çalismaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA