Mahalle Sakinleri Istedi, Baskan Zeyrek Yapti

MASKI Genel Müdürlügü, Saruhanli ilçesine bagli Mütevelli mahallesinde kilit parke tas döseme çalismasina basladi. Taleplerine bir hafta gibi kisa bir sürede cevap verildigini anlatan Mahalle Muhtari Fehime Bayraktar, “Çalismalardan memnunuz. Hem MASKI ekipleri hem de Baskanimiz hemen dönüs yapiyorlar” dedi.

Mahalle Sakinleri Istedi, Baskan Zeyrek Yapti
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda vatandas taleplerine de kayitsiz kalmiyor. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi bünyesinde Saruhanli’nin Mütevelli mahallesinde altyapi çalismasi sonrasinda bozulan yollarda üstyapi çalismasina baslandi. Mahalle sakinleri ve mahalle muhtari da yapilan çalisma için tesekkür etti.

“Vatandaslarimiz daha rahat ulasim saglayacak”

MASKI Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligindan Insaat Mühendisi Müjde Apari, çalismalar ile ilgili bilgiler verdi. Apari, “MASKI Genel Müdürlügü olarak muhtelif mahallelerde parke isimiz kapsaminda Saruhanli ilçemiz Mütevelli mahallesinde parke tasi döseme çalismamiz devam ediyor. 4 bin 500 metrekare kadar bir alanda çalismalarimiz tamamlandi. Isimizi 1 hafta içerisinde tamamen bitirmeyi planliyoruz. Altyapi çalismalari esnasinda bozulan yollarda yaptigimiz bu çalismayla vatandaslarimiz daha rahat ulasim saglayacak” dedi.



“Eski tozlu halinden eser yok”

Mahallede tarim arazisi bulunan Ismail Çakir, “Daha önce burasi toprak zemindi. Tozu, topragi biz çekiyorduk. Zemine tas dösenince gayet iyi ve temiz oldu. Ayrica görsel olarak da güzel bir görünüme kavustu. Eski tozlu halinden eser yok. Çamur, toz kalmadi. Ulasim konusunda da artik rahatlamis olacagiz” dedi.



“Hem MASKI ekipleri hem de Baskanimiz hemen dönüs yapiyorlar”

Mütevelli Mahalle Muhtari Fehime Bayraktar, “Mahallelimizden gelen istekler üzerine Büyüksehir Belediyemize taleplerimizi bildirdik. Bize bir hafta içinde dönüs yaptilar. Çalismalar hemen basladi.

Bazi noktalar bitti bile. Su an için bir sikintimiz yok. Çalismalardan memnunuz. Hem MASKI ekipleri hem de Baskanimiz hemen dönüs yapiyorlar” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA