AK Partili Vekiller Manisa'nin Ulastirma Projelerini Bakan Uraloglu Ile Görüstü

AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve Tamer Akkal, Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu’nu ziyaret etti.

AK Partili Vekiller Manisa'nin Ulastirma Projelerini Bakan Uraloglu Ile Görüstü
AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Bakan Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu’na, Manisa’da Gediz Kavsagi ile hizli tren projesi hakkinda istisarelerde bulundu. Manisa Milletvekili Baybatur, "AK Parti iktidari ile Manisa milletvekilleri olarak, Türkiye ve Manisa için araliksiz olarak çalismalara devam ediyoruz" dedi.

Bakan Uraloglu’na, Manisa’daki Gediz Kavsagi ve hizli tren projeleri hakkinda devam eden çalismalarla ilgili bilgi aldiklarini dile getiren Baybatur, “AK Parti ve Manisa milletvekilleri olarak ülkemiz ve Manisa’miz için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Ulastirma ve Altyapi Bakanimiz Abdulkadir Uraloglu’na gerçeklestirdigimiz ziyarette, Gediz Kavsagi ve hizli tren projeleri hakkinda bilgi alarak istisarede bulunduk. Gediz Kavsagi kentimiz için önemli bir geçis noktasi ve haliyle zaman zaman trafik sikisikligi yasaniyor. En kisa sürede baslayacak çalismalarla insallah bu projeyi hizli bir sekilde tamamlayacak ve milletimizin hizmetine sunacagiz” ifadelerini kullandi.

Manisa’da çalismalari devam eden, hizli tren projesi hakkinda da konusan Baybatur, "Ankara-Izmir Hizli Demir Yolu Projesi çalismalari araliksiz olarak devam etmektedir. Altyapi, üstyapi ve elektromekanik yapim çalismalari büyük ölçüde tamamlandi. 2026 yilinda tamamlanmasi planlanlanan ve hizli tren projesi ile Ankara-Manisa arasi tren ile 11 saat 45 dakikadan 2 saat 50 dakikaya düsecek" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal da ziyarete iliskin sosyal medya hesabindan, "Ulastirma ve Altyapi Bakanimiz Abdulkadir Uraloglu’nu, Manisa Milletvekilimiz Murat Baybatur ile ziyaret ederek, Gediz Kavsagi ve hizli tren projeleri basta olmak üzere Manisa’miza yapilacak olan yatirimlar ile ilgili istisarelerde bulunduk” açiklamasini yapti.
Kaynak: İHA