Kazada Esi Yaralanan Sütçüden Damat Adayina Sitem Açiklamasi 'Hanim Gitse Bizi Alan Da Olmaz'

Karaman’da damat adayinin kullandigi araçla çarpisan arabasindaki esi yaralanan sütçü Halil Kiliç, “Hanim gitse bizi alan da olmaz. Telefonla ne konusuyorsun hay kuzum, sevdigini almissin iste. Sütçüyle ne ugrasiyorsun” diyerek gülümsetti.

Kazada Esi Yaralanan Sütçüden Damat Adayina Sitem Açiklamasi 'Hanim Gitse Bizi Alan Da Olmaz'
Kaza, saat 22.20 siralarinda Tabduk Emre Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvari üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, sütçülük yapan Halil Kiliç idaresindeki 70 AAU 057 plakali otomobil ile damat adayi S.E’nin yönetimindeki 42 AHH 739 plakali Dacia marka otomobil bulvar üzerinde çarpisti. Çarpismanin etkisiyle Halil Kiliç’in yaninda bulunan esi yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Kazada hafif sekilde yaralanan Kiliç’in esi ambulansla tedbir amaçli Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

“Kazada esi yaralanan Kiliç’in kazayi anlatisi gülümsetti”

Damadin cep telefonu ile konustugunu söyleyen Halil Kiliç, “Ben yukaridan yavas yavas geliyordum. Damat telefonla konusarak aracini sürüyordu. Araç sola dönecek gibi oldu sonra dönmedi ve düz ilerlemeye basladi.

Biz de frene bastik ama duramadik ve arabaya çarptik” dedi.

Kazada esinin yarali oldugunu belirten Kiliç, “Bende bir sey yok ama hanim yarali. Hanim gitse bizi alan da olmaz. Damat nisanlisini almis ne yapacak ki telefonla konusuyor. Daha yeni nisanlaniyormus. Hayir, nisanlini almissin telefonunu kapat ya da uçak moduna al çok mu zor. Sevdigini almissin gecenin yarisinda garip sütçüyle ne ugrasirsin ki. Simdi evimizde olsaydik olmaz miydi” diye konustu.

Kazayla ilgili tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA