Belediye Ekipleri 9 Günde 112 Arizayi Giderdi

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Isleri Müdürlügü ekipleri 9 günlük bayram tatilinde 52 su arizasi ve 51 kanalizasyon arizasi olmak üzere 112 arizaya müdahale etti.

Belediye Ekipleri 9 Günde 112 Arizayi Giderdi
Hakkari Belediyesi, hizmetlerin aksamamasi, vatandaslarin rahat ve huzurlu bir bayram tatili geçirebilmeleri amaciyla görevini sürdürüyor. Fen Isleri Müdürlügü, Itfaiye Müdürlügü, Temizlik Isleri Müdürlügü, Zabita Müdürlügü, Su ve Kanalizasyon Isleri Müdürlügü, Park ve Bahçeler Müdürlügü bünyesinde olusturulan ekipler, vatandaslarin karsilasabilecegi olumsuzluklara müdahale edebilmek amaciyla bayram tatili boyunca görev yapti.

Bayram ve bayram tatili süresince vatandaslardan gelen tüm istek ve sikâyetlere çözüm üreten belediye ekipleri, temizlik çalismalari ile birlikte su, kanalizasyon, park ve bahçelerin yani sira yol, kaldirim, cadde ve sokaklarda bakim ve onarim çalismalarini da aksatmadan sürdürdü.

Su ve Kanalizasyon Isleri Müdürlügü ekipleri de 9 günlük bayram tatilinde 52 su arizasina, kanalizasyon ekipleri ise 51 ayri arizaya müdahale etti.

Bayram tatillerini sicagin altinda çalisarak geçiren belediye ekipleri, yaptiklari çalismalarla vatandaslarin takdirini kazandi.
Kaynak: İHA