Türkiye Deniz Canlilari Müzesi'nde Karnelerini Alan Ögrencilere Ve Babalara Ücretsiz Balik Ekmek

Türkiye Deniz Canlilari Müzesi’ne karnelerini alip gelen minikler ve babalarina ücretsiz balik ekmek ikram edildi. Hafta sonu ‘Babalar Günü’ oldugu için ücretsiz balik ekmek ikraminin, Cuma günü saat 5’e kadar verilecegi ögrenilirken minikler müzeyi gezip, karne gününü doyasiya yasadi.

Türkiye Deniz Canlilari Müzesi'nde Karnelerini Alan Ögrencilere Ve Babalara Ücretsiz Balik Ekmek
2023-2024 Egitim ve Ögretim yilinin son gününde yüzlerce çesit mumyalanmis deniz canlisinin bulundugu Beylikdüzü Türkiye Deniz Canlilari Müzesi’nde çifte bayram yasandi. Müze kurucusu Balikçi Kenan Balci tarafindan, Karneler Günü, Babalar Günü ve Kurban Bayrami nedeniyle, Persembe ve Cuma günü saat 12.00 ile 17.00 saatleri arasinda babalara ve çocuklarina ücretsiz balik ekmek ve balik dürüm dagitilmaya baslandi. Karnelerinin alip gelen Beylikdüzü Büyüksehir Ilkokulu ögrencileri ilk önce müzeyi gezip baliklari inceledi. Deniz canlilari hakkinda Müze kurucusu Balci’dan bilgiler de alan ögrenciler ücretsiz balik ekmek yiyerek gönüllerince bir gün yasadi.

“Bu güzel insanlara her sey feda olsun”

Türkiye Deniz Canlilari Müzesi kurucusu Kenan Balci, çocuklari agirlamaktan mutluluk duydugunu ifade ederek, “Türkiye’de 3 mutluluk birden yasaniyor. Çocuklarin karne almasi, Babalar Günü ve Kurban Bayrami. Bende degerli ögrenci kardeslerimi ve babalarimizi kutluyorum. Babalarimiz çok degerli bizim için. Babalara balik ekmek ve balik dürüm ücretsiz olacaktir. Persembe ve Cuma saat 12.00 ile 17.00 saatleri arasinda. Bu güzel insanlara her sey feda olsun. Güzel günler için çalisiyoruz. Beylikdüzü merkezde Türkiye Deniz Canlilari Müzesi Balikçi Kenan tesislerindeyiz. Herkesin rahat ulasabilecegi yerdeyiz. 2 gün boyunca ikramlarimiz devam edecektir. Tüm çocuklarimizin, ögrencilerimizin gözlerinden öpüyorum” dedi.

3 çocuk babasi Muharrem Evci ise imkanlardan dolayi Balci’ya tesekkür ettigini ifade ederek, “Bu mutlu günde 3 kiz babasi olarak kendisine tesekkür ediyorum. Böyle sosyal bir proje ile destek verdigi için çok mutluyuz. Iyi ki var” diye konustu.

Kaynak: İHA