Mustafa Kavus Açiklamasi 'Her Bayram Oldugu Gibi Bu Bayram Da Meram'a Rahat, Huzurlu Ve Güzel Bir Bayram Yasatacagiz'

Konya’nin merkez Meram Ilçe Belediye Baskani Mustafa Kavus her bayram gerçeklestirdigi personelle bayramlasma programini bu bayram da sürdürdü. Belediye olarak çalismalarinin 9 günlük bayram tatili boyunca yogun bir tempoda devam edecegini belirten Baskan Kavus, “Her bayram oldugu gibi bu bayram da ilçemiz ve hemsehrilerimiz güzel bir bayram yasasinlar diye sürekli sahada olacagiz” dedi.

Mustafa Kavus Açiklamasi 'Her Bayram Oldugu Gibi Bu Bayram Da Meram'a Rahat, Huzurlu Ve Güzel Bir Bayram Yasatacagiz'
Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus her bayram gerçeklestirdigi personelle bayramlasma programini bu bayram da sürdürdü. Bu kapsamda ilk olarak Meram Belediyesi Arif Bilge Tesisleri’nde çalisan personelle bulusan Baskan Mustafa Kavus, tüm personelle tek tek bayramlasti. Ilçenin rahat ve huzur içinde bir bayram geçirmesinde en büyük paylardan birinin de belediye çalisanlarina ait oldugunun altini çizen Baskan Kavus, fedakarliklarindan dolayi personeline tesekkür etti. Belediye hizmetlerinin 9 günlük bayram tatili boyunca yogun bir tempoda devam edecegini ifade eden Baskan Kavus, “Hepinizin Kurban Bayramini simdiden kutluyorum. Rabbim, saglik ve sihhat içinde daha nice bayramlara kavusmayi nasip etsin. Pek çok arkadasimiz bayram boyunca çalismaya devam edecek. Geçtigimiz bayramlarda oldugu gibi bu bayram da ilçemize en güzel bayrami yasatacagiz” seklinde konustu.



"Allah birligimizi, dirligimizi, beraberligimizi bozmasin"

Arif Bilge Tesisleri’nden sonra Meram Belediyesi Hizmet Binasi’na geçen Baskan Mustafa Kavus, burada görev yapan mesai arkadaslariyla bayramlasti. Konusmasina, Meram’da yerel seçimlerde bir ilk yasandigini hatirlatarak baslayan Baskan Kavus, seçimlerin hemen akabinde kaldiklari yerden daha hizli ve daha güçlü kosturmaya devam ettiklerini belirtti.

Ekibinden güç aldigini ve onlarla çalismaktan mutlu oldugunu ifade eden Baskan Kavus, “Allah, birligimizi, dirligimizi, beraberligimizi ve samimiyetimizi artirsin. Birlikte Meram için kosturmaya devam ediyoruz. Zorluklari birlikte asiyor, basariyi birlikte yakaliyoruz. Meram için daha güzel, daha verimli, daha samimi ve daha fazla çalismaya devam edecegiz. Bu düsüncelerle sizlerin ve ailelerinizin bayraminizi en içten dileklerimle kutluyor, güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Baskan Kavus, konusmasinin ardindan burada görev yapan belediye personeliyle bayramlasti.
Kaynak: İHA