Erbaa Yilmaz Kayalar Bulvari Ikinci Etapta Asfalt Çalismalarina Baslandi

Erbaa Belediyesi tarafindan ikinci etabinda asfalt çalismalarina baslanan Yilmaz Kayalar Bulvari projesini Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl yerinde inceledi. Bulvarin güzel bir görünüme kavusturacaklarini ifade eden Baskan Karagöl Alparslan Türkes Bulvarini yenilerken yeni bir sistem uygulayacaklarini söyledi.

Erbaa Yilmaz Kayalar Bulvari Ikinci Etapta Asfalt Çalismalarina Baslandi
Erbaa Belediyesi tarafindan yapim çalismalari süren Yilmaz Kayalar Bulvari’nin ikinci etabinda asfalt serme çalismalari basladi.

Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl çalismalari yerinde inceledi. Yolun güney kismindaki çalismalarin Kurban Bayrami öncesi tamamlanmasi planlanirken, kuzey kisminin da bayramdan sonra tamamlanmasi bekleniyor.

“Koku ve sinekten insanlarimizin rahatsiz oldugu bir ortamdi”

Yilmaz Kayalar Bulvari’ndaki çalismalarin ardindan Kazim Karabekir Bulvari’nda yol genisletme ve asfalt çalismasi yapilacagini, Alparslan Türkes Bulvarinda ise yeni bir sistem uygulayacaklarini belirten Baskan Karagöl, “Kiymetli bir is insanimizin ismini verdigimiz bir cadde burasi. Eski adiyla kanal sokak, kanalin oldugu insanlarin burada kokudan, sinekten, pislikten maalesef rahatsiz oldugu bir ortamken artik kanali da kapatmamizla isminin de yilmaz kayalar bulvari olmasiyla beraber çalismalarimizin 2’nci etabini sürdürüyoruz. Burada kaldirim ve refüj çalismalari tamamlandi. Insallah bayramdan önce bu caddemizin güneydeki kismini tamamlayacagiz. Bayramdan sonra da hemen kuzey tarafta bir elektrik çalismasi yapildi. O tamamlandi. Onunla beraber kaldirim ve refüj çalismasini tamamlayip insallah bayramdan sonra da Yilmaz Kayalar Bulvarimizin tamamini bitirip refüjüyle, çevre düzenlemesiyle güzel bir görünüme kavusacak. Hemen akabinde bu caddenin devami olarak düsündügüm için söylüyorum. Yine Kazim Karabekir Bulvarinda yol genisletme ve asfalt çalismamiz ve en önemlisi Alparslan Türkes Bulvari. Erbaa’da uygulayacagimiz yeni bir sistemle insallah orada yesil bant, otopark, araç yolu, otopark, yine yesil bant, kaldirim seklindeki kesit çalismamizla bayramdan sonraki dönemde Alparslan Türkes Bulvarini da düzenleyip Erbaalilarin hizmetine açmayi planliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA