Bozok Yaylasinda Açan Gelincikler Görsel Sölen Sunuyor

Yozgat’ta ilkbahar mevsimiyle birlikte dogada açan, ince dalli narin yapraklariyla dikkat çeken gelincik çiçekleri, görsel sölen sunuyor.

Bozok Yaylasinda Açan Gelincikler Görsel Sölen Sunuyor
Bozok yaylasinda ilkbahar mevsimi ile beraber açan gelincik çiçekleri, güzel manzaralar olusturuyor. Kentte dogayi kirmizi renge boyayan çiçekleri gören vatandaslar cep telefonlarina sariliyor. Ani ölümsüzlestirmek isteyen vatandaslar ise bol bol hatira fotografi çektiriyor. Fotograf sanatçilari da en güzel kareyi yakalamak için çalisiyor. Kirmizinin her tonunu sergileyen bu çiçekler, yesilin arasinda adeta bir renk cümbüsü ortaya çikariyor.

"Iç açici manzaralar"

Yozgat’in Sorgun ilçesine bagli Bahadin beldesinde gelincik çiçekleri arasinda esi ile birlikte fotograf çektiren Emel Yigit, “Böyle dogal güzellikleri her zaman bulma firsatimiz olmuyor, biz de yolun kenarinda bulunan gelincik çiçeklerini fotograflayip bir ani birakmak istedik. Diger sari ve mor çiçeklerle de birlikte olunca renk cümbüsü oluyor. Ben de bu güzellikleri gördükçe fotografliyorum, sosyal medyamda da paylasiyorum, yakinlarimin görmesi için. Hatta telefon ekranima da koymayi düsünüyorum, çok güzel iç açici manzaralar bunlar” dedi.

Kaynak: İHA