Baskan Güler Açiklamasi 'Ordu'nun 19 Ilçesinde Yogun Çalisma Tempomuz Devam Ediyor'

Ordu Büyüksehir Belediye Meclisi Haziran Ayi Olagan Toplantisi yapildi. Toplantida konusan Büyüksehir Belediyesi Baskan Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu’da yapimi devam eden ve planlanan çalismalarla ilgili bilgi verdi.

Baskan Güler Açiklamasi 'Ordu'nun 19 Ilçesinde Yogun Çalisma Tempomuz Devam Ediyor'
Haziran ayi toplantisini, meclisi yerinde takip etmek isteyen Ordu Anadolu Lisesi 10. Sinif ögrencisi Kürsat Kagan Çakmak açti. Toplantinin açilisinda bir konusma yapan Çakmak, Ordu’ya yapilan ve özellikle gençlere hitap eden çalismalarla ilgili Baskan Güler’e tesekkür etti.

Gündem maddelerine geçmeden önce Parklar ve Yesil Alanlar Dairesi Baskani Hayati Agil, meclis üyeleri ve kamuoyuna yapilan çalismalarla ilgili görsel sunumlar esliginde bilgilendirmelerde bulundu. Ordu’nun 19 ilçesinde Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlari ile yogun çalisma içerisinde olduklarinin altini çizen Daire Baskani Agil, yapilan ve planlanan çalismalarla Ordu, parmakla gösterilen bir sehir haline geldigini söyledi.



Ordu’nun yeni bir vizyonla gelecege emin adimlarla ilerlemesi için imar uygulamasinin önemli oldugunu altini çizen Baskan Güler, imarda yeni bir ekip için çalismalara baslandigini söyledi.

Baskan Güler, “Ben göreve baslarken ‘hiçbir sey eskisi gibi olmayacak’ demistim. Bu her alanda oldugu gibi Imar’da da olmayacak. Imar konusunda çok iyi bir ekip kuruyoruz. Çok iyi bir ekip, malina, mülküne, çevreye, ahlaka ve etige daha çok dikkat ederek yol alacak. Alaninda uzman bir ekip kuruyoruz. Daha önce bu saydiklarimiza zaten dikkat ediyorduk ama simdi daha da çok dikkat edecegiz. Yapacagimiz çalismalar bilimsel ve teknik olacak. Bunlari söylerken birilerine mesaj olarak söylemiyorum. Biz 6001 kilometrekarelik alan içerisinde bulunan insanlarin tüm sorunlarini ele almis olacagiz. Yapilacak bu çalisma ile sehrimizin temel sorunlarini kökten çözüme kavusturmus olacagiz” diye konustu.



“5 yil Ordu için canla basla çalisarak geçirecegiz”

31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri sonrasi temiz bir sayfa açtiklarinin altini çizen Baskan Güler, “Geçtigimiz dönemde pandemi, deprem ve çevre ülkelerde meydana gelen savaslar nedeniyle sekteye ugrayan hizmetlerimizi bu dönem aksattirmadan sehrimize kazandiracagiz. Yeni dönemimizde sehrimiz çok güzel hizmetler kazanacak. Yapacagimiz hizmetlerle Ordu yasanilabilir ilk 10 sehir arasinda yerini alacak. Hizmetlerimizi esit hizmet anlayisi ile ilçelerimize kazandiracagiz. Geçmis yillarda ne yapildiysa sahil bandina yapilmis. Simdi esit hizmet anlayisi ile bu hizmetleri kirsal ilçelerimize kaydiracagiz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA