Yüzünden Ameliyat Olmaya Hazirlanan Gence Hirsiz Soku Açiklamasi '1 Kurusum Bile Kalmadi'

Antalya’da 10 yil önce geçirdigi trafik kazasi sonrasi yüzünden sikinti yasayan ve 1 gün sonra ameliyata girecek olan cep telefonu saticisi gencin is yerine, kapüsonlu ve cerrahi maskeli hirsiz girdi. Hirsiz, is yerindeki sifir, ikinci el ve müsterilerin tamire verdigi onlarca cep telefonunu ve is yeri sahibinin yüz ameliyati için biriktirdigi parayi çalarken, toplamda 650 bin TL’yi askin zarari oldugunu belirten genç, "Yarin ameliyat olacaktim ama 1 kurusum kalmadi. Çok magdurum. Aldiklarini geri getirsin, sikayetçi olmayacagim" dedi. Hirsizlik aniysa güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Yüzünden Ameliyat Olmaya Hazirlanan Gence Hirsiz Soku Açiklamasi '1 Kurusum Bile Kalmadi'
Olay, geçtigimiz sali günü saat 05.15 siralarinda Kepez ilçesi Günes Mahallesi 2309 Sokak üzerindeki Adem Bilir’e (22) ait cep telefonu satisi ve tamiri yapan bir is yerinde yasandi. Kimligi belirsiz kapüsonlu ve cerrahi maskeli hirsiz, is yerinin kapisindaki cami kirip içeri girerek sifir, ikinci el ve müsterilerin tamire verdigi onlarca cep telefonunu, is yeri sahibinin yüz ameliyati için biriktirdigi parayi çaldi. Hirsizlik süphelisi ayni zamanda gence ait kurusiki bir tabancayi da çaldi. Komsusunun haber vermesi üzerine is yerine gelen Adem Bilir, neye ugradigini sasirdi. Bilir, polisi arayarak süpheli hakkinda sikayetçi oldu.

Hirsizlik ani güvenlik kamerasinda

Hirsizlik aniysa is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde kapüsonu ile basini, maske ile de yüzünü kapatan süphelinin, is yerindeki cep telefonlari ve paralari çalip kaçtigi görüldü.



"650 bin TL’den fazla zararim var"

Olayi anlatan Bilir, "Aksam dükkani kapatip eve gittim. Sabah komsum aradi ve is yerimin kapisindaki camin kirildigini söyledi.

Ilk basta inanmadim, saka yapiyor sandim. Sabah geldigimde bütün cihazlari toplamis hepsini. Sifir 25 tane, tamir ettigi 30 ikinci el, 6-7 tane müsterilerin cep telefonu vardi. Yarin ameliyat olacaktim; kasadaki 15 bin lira, 50 bin lira ve yine ameliyat için kumbaraya koydugum yaklasik 20 bin lirayi da almis. Hepsini hesaplarsak 650 bin TL’den fazladir" dedi.



"1 kurus param kalmadi"

Olay sonrasi sikayetçi oldugu hirsiza da seslenen Bilir, "12 sene önce kaza geçirdim, yüzümden ameliyat olacaktim. Çok magdurum. Aldiklarini geri getirsin sikayetçi olmayacagim. Müsteriler arayip telefonlarini istiyor. Yarin ameliyat olacagim bir kurus param kalmadi. Sanirim ameliyat olmayacagim" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA