Baskan Görgel Açiklamasi 'Meclis Toplantilari Ve Açik Ihaleler Canli Yayinlanacak'

Kahramanmaras Büyüksehir Belediye Baskani Firat Görgel, meclis toplantilarinin yani sira açik ihalelerin de canli yayinlanacagini söyledi.

Baskan Görgel Açiklamasi 'Meclis Toplantilari Ve Açik Ihaleler Canli Yayinlanacak'
Kahramanmaras Büyüksehir Belediye Baskani Firat Görgel, Büyüksehir Belediyesi Olagan Meclis Toplantilari ve ihalelerin canli yayinlanacagini açikladi.

Alinan bu kararla büyüksehir belediyesi ve vatandaslar arasindaki iletisimin daha da güçlenecegini ifade eden Görgel, “Biliyorsunuz ilk toplantimizda diger partilerimizle beraber meclisimizin canli bir sekilde vatandaslarimiza aktarilmasi konusunda bir karar almistik. Bundan sonraki tüm meclis toplantilarimizi vatandaslarimiza canli bir sekilde aktaracagiz. Amacimiz bizim Kahramanmaras’i açik ve seffaf bir sekilde vatandaslarimizla beraber yönetmek istiyoruz. Vatandaslarimizin meclis toplantilarimizda aldigimiz kararlara vakif olmasini istiyoruz ve ondan sonraki süreçlerde de buradaki iletisimi saglayarak vatandaslarimizin da buradaki süreçleri takip ettikten sonra katilimini saglamak istiyoruz. Bunun yaninda arkadaslarimizla da konusarak tüm ihale süreçlerimizin de Büyüksehir’de yapacagimiz ihale süreçlerimizin de vatandaslarimiz tarafindan izlenebilmesi, açik ve seffaf sekilde görülebilmesi amaciyla bunlarin da canli yayin yolu ile yayinlanmasi karari aldik. Açik ihalelerimize vatandaslarimiz da canli yayin vesilesi ile katilmis olacak” dedi.

Kaynak: İHA