Yildiztepe Vatandaslarin Kullanimina Açilacak

Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, Yildiztepe’de radyo ve karasal yayin verici istasyonlarinin oldugu alanda incelemelerde bulundu. Yildiztepe’nin büyük bir potansiyele sahip oldugunu söyleyen Baskan Taskin, “Bu güzelliklerin hemsehrilerimize sunulmasi için çalisacagiz” dedi.

Yildiztepe Vatandaslarin Kullanimina Açilacak
Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, sehrin dogu girisinde bulunan Yildiztepe’de radyo ve karasal yayin verici istasyonlarinin oldugu alanda incelemelerde bulundu. Alanin 360 derece hakim bir görüs açisina sahip oldugunu belirten Baskan Taskin, “Battalgazi’mizin güzelligini ve dogal kaynaklarini koruma ve gelistirme sorumlulugumuzu önemsiyoruz. Bu güzelliklerin hemsehrilerimize sunulmasi için çalisacagiz” seklinde konustu.

Yildiztepe’nin Battalgazi’nin ve Malatya’nin en gözde yerlerinden biri oldugunu ifade eden Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, “Yildiztepe’mizin kangrene dönüsmüs bir sorunu var. Büyük bir görüntü kirliligine sebep olan direkler var. Radyolarin, televizyonlarin verici istasyonlari var. Bunlar bir düzen içerisinde degil. Görsel kirliligin yaninda bu bölgede yapilacak park alani gibi çalismalarin önünde ciddi bir engel teskil ediyor. Insallah, önümüzdeki dönem içerisinde valiligimizle bir koordinasyon içerisinde bu istasyonun bir merkezde toplanmasi için çalismamiz olacak. Yildiztepe’yi vatandaslarimiza açacagiz. Bu konumdan sehir, Beydagi, Karakaya Baraji, Orduzu Göleti ve Kubbe Dagi görülebiliyor. Vatandaslarimiza hem seyir terasi keyfi yasatacagiz hem de piknik alani, gezinti alanlarini Battalgazi’mize kazandiracagiz. Mesai arkadaslarim ile birlikte bölgeyi gezdik; notlarimizi aldik. En kisa sürede bu konuda da proje çalismalarimiza baslayacagiz. Battalgazi’mizi daha da güzellestirmek için gece gündüz, bütün ekiplerimizle sahada olacagiz. Vatandaslarimiz müsterih olsunlar; bizi takip etmeye devam etsinler” diye konustu.

Kaynak: İHA