Turgutlu Belediyesi Mayis Ayi Meclis Toplantisi Gerçeklesti

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin’in baskanliginda gerçeklesen Mayis ayi meclis toplantisinda 2 ek gündem maddesiyle birlikte toplam 14 madde görüsülüp karara baglandi.

Turgutlu Belediyesi Mayis Ayi Meclis Toplantisi Gerçeklesti
Turgutlu Belediye meclisi Baskan Çetin Akin baskanliginda toplandi. Mayis ayi olagan meclis toplantisinda 14 madde görüsülerek karara baglandi.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Mayis Ayi Meclis Toplantisinda gündemin sekizinci maddesi olan “Ilçemiz 6. mintika 3110 ada1 ve 2 parsel sayili tasinmazlar ile 9. mintika 2534 ada 12 parsel sayili tasinmaza yönelik Belediyemiz Baskanligi tarafindan hazirlatilan 1/1000 ölçekli Uygulama imar plani degisikligi teklifinin, planlama sürecinin hizlandirilabilmesi amaciyla, 1/1000 ölçekli imar plani yapma ve onaylama yetkisinin Manisa Büyüksehir Belediyesi’ne devredilmesi hususunun görüsülmesi” maddesinin Cumhur Ittifaki üyelerinin hayir oyu kullanmasinin ardindan sosyal medya hesaplarindan yaptigi açiklama ile cevap verdi.

Baskan Çetin Akin, “Siyasi rekabeti bir kenara birakmaliyiz! Biz; Turgutlu’muzda yapacagimiz yeni imar uygulamalariyla projeler kazandirmayi ve hayata geçirecegimiz projeler sayesinde bahsi geçen bölgemizi kalkindirmayi düsünürken maalesef hayir oyu kullanan meclis üyelerimiz kentimizin yararini düsünmedi. Elbette anlasmazliklar olabilir, tartisabiliriz ancak bu güzel kentin yararina olacak tüm çalismalarda uzlasilmali ve Turgutlu halkinin lehine kararlar vermeliyiz” dedi.



“Size ihanet edene is vermeye devam eder misiniz?”

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Meclis sonunda dilek temenniler bölümünde MHP Turgutlu Belediyesi Sehir Meclis üyesi Erhan Diler’in sorusu üzerine açiklama yapan Çetin Akin iddialar hakkinda cevap verdi.

Turgutlu Belediyesinde isten çikarilan çalisanlar hakkinda açiklamalarda bulunan Baskan Çetin Akin, “Bu memlekette 30 sene sonra ekibimizle birlikte seçim kazandik. Hiçbir arkadasimizi 5 yil boyunca isten çikarmadik. Bunu gururla anlattim her gittim yerde. Mesai arkadaslarima, seçim sürecinde sizi mitinglere çagirirsam bana bile gelmeyeceksiniz dedim. Hepiniz ekmeginize bakin, hepinizin gönlünde bir aslan yatar, istediginiz partiye gider oy verirsiniz dedim. Bir kisiyi bile benim mitingime geleceksiniz diye zorlamadim. Benim ise aldigim adam belediyenin bilgisayarinda rakibimin sosyal medyasini yönetiyor. Hepsinin fotograflarini ve belgelerini gösterebiliriz. Bana gelen dedikodularla is yapsaydim su ana kadar 70-80 tane arkadasi isten çikarirdim. Size ihanet edene is vermeye devam eder misiniz? Bana ihanet eden herkese ihanet eder, bunu unutmayin. Bu el koydugum belediyenin bilgisayari. Siz tutar miydiniz iste? Her seye ragmen adaletli davraniyorum. Iste çikarilan 19 kisinin 19’unun da belgeleri var. Sizlerin geçmis dönemlerde yaptiklarinizi ben yapmadim, yapmamaya da devam edecegim” dedi.

Kaynak: İHA