KAYMEK'in 'Tatil Senligi' Rüzgari Pinarbasi'nda Devam Etti

Kayseri Büyüksehir Belediyesi KAYMEK A.S. tarafindan sömestir tatilinde çocuklar için düzenlenen ‘Tatil Senligi’ Pinarbasi ilçesinde çocuklari eglendirmeye devam etti. KAYMEK tarafindan çocuklara adeta hediye olan senlikte Hacivat Karagöz, bubble show, sosis balon gösterimi gibi etkinlikler ücretsiz gerçeklestiriliyor.

KAYMEK'in 'Tatil Senligi' Rüzgari Pinarbasi'nda Devam Etti
Büyüksehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) sosyal ve kültürel anlamda da birçok etkinlik düzenlemeye devam ederken, ilçelerde de ayni çalismayi sürdürüyor. KAYMEK A.S. tarafindan çocuklar için düzenlenen ‘Tatil Senligi’ ilçelerde de tüm hiziyla devam ediyor. Bu kapsamda çocuklar için özel hazirlanan ‘Tatil Senligi’ hafta sonu Pinarbasi ilçesinde minikleri eglendirdi. KAYMEK’in ‘Tatil Senligi’ etkinligine katilan çocuklar senlikte doyasiya eglenirken, veliler de bu durumdan oldukça memnun olduklarini ifade ettiler.

Senlikte, Büyüksehir’in düzenledigi yarismalar, sihirbaz gösterileri, workshop, mini konser, maskot, yüz boyama, Hacivat Karagöz, bubble show, sosis balon gösterimi gibi etkinlikler, ücretsiz gerçeklestiriliyor.
Kaynak: İHA