Büyüksehir'den Gençlik Ve Spor Bayrami'na Özel '3X3 Basketbol' Turnuvasi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Spor A.S., 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari kapsaminda 19 Mayis Gençlik Turnuvasi 3x3 Basketbol etkinligi düzenleyecek.

Büyüksehir'den Gençlik Ve Spor Bayrami'na Özel '3X3 Basketbol' Turnuvasi
Sporun ve sporcunun dostu Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç’in talimatlari dogrultusunda, ‘2024 Yili Avrupa Spor Sehri’ ünvanina sahip Kayseri’yi sporun merkezi haline getirecek proje ve hizmetlerini hiz kesmeden sürdüren Büyüksehir Belediyesi, özel gün ve haftalara özel organizasyonlarla hazirlanmayi da ihmal etmiyor. Bu kapsamda, kültür sanat ve spor alaninda özel gün ve haftalara özel spor organizasyonlari ile sporseverleri bulusturan Kayseri Büyüksehir Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla 19 Mayis Gençlik Turnuvalari düzenliyor. Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. tarafindan 18-19 Mayis 2024 tarihleri arasinda 19 Mayis Gençlik Turnuvasi 3x3 Basketbol etkinligi düzenlenecek. Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’nde gerçeklesecek 3x3 Basketbol turnuvasi için kayitlar basladi.

16 yas ve üzerinin katilabilecegi ve kontenjaninin sinirli oldugu turnuvaya iliskin detayli bilgi 0 (541) 629 44 38 nolu telefondan alinabilecek.
Kaynak: İHA