Tatvan'da Turizm Haftasi Ve Mezuniyet Töreni

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde mezuniyet töreni ve Turizm Haftasi etkinligi düzenlendi.

Tatvan'da Turizm Haftasi Ve Mezuniyet Töreni
Hava sartlarindan dolayi ertelenen Turizm Haftasi programi ve Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencilerinin mezuniyet töreni dolayisiyla okulun bahçesinde program düzenlendi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin ardindan bir konusma yapan Okul Müdürü Ilhan Kara önümüzdeki senelerde daha iyi etkinlikler yapmaya gayret edeceklerini belirterek, “Okulumuz Tatvan Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Turizm Haftasi etkinlikleri çerçevesine yilsonu etkinligini gerçeklestirmistir. Etkinlikte denizcilik ve edebiyat bölümümüzün sokagini açtik, bunun yani sira asçi ögrencilerimizin maharetlerini sergiledikleri yemekleri misafirlerimize ikram ettik. Umarim katilan misafirlerimiz etkinlikten memnuniyet duymustur. Bütün katilimcilara tesekkür ediyorum" dedi.

Program, ögrencilerin hazirladiklari gösterilerle devam etti. Programda düzenlenen yarismalarda dereceye giren ögrencilere hediyeleri takdim edildikten sonra sona erdi.

Programa Tatvan Ilçe Milli Egitim Müdürü Hüseyin Uludag, sivil toplum kurulusu temsilcileri, okul müdürleri ve veliler katildi.

Kaynak: İHA