Balik Tutmak Için Girdigi Denizde Boguldu

Ordu’nun Ünye ilçesinde saçma ile balik tutmak için denize giren bir kisi bogularak hayatini kaybetti.

Balik Tutmak Için Girdigi Denizde Boguldu
Olay, Cevizdere Mahallesi sahil kisminda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk babasi Erkan Kartal (37), ailesiyle beraber beraber Cevizdere mevkisinde bulunan sahil kisminda balik tutmaya gitti. Balik tuttugu sirada irmaktan karsidan karsiya geçerken balçiga saplanan genç adam bir anda batmaya basladi.

Bir süre sonra gözden denizde kaybolan Erkan Kartal’i çevrede göremeyen ailesi ve çevredekiler durumu saglik, itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verdi. Kisa sürede olay yerine gelen Ordu Büyüksehir Belediyesi Ünye Itfaiye Grup Amirligi ekipleri genç adamin cansiz bedenini denizden çikardi. Saglik ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasi Ünye Devlet Hastanesine kaldirilan Erkan Kartal, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

“Ömrümüz yetecek mi kara gözlüme kavusmaya”

Çevresinde doga ve balik tutkunu olarak sevilen 3 çocuk babasi Erkan Kartal’in sosyal medyada kis ayinda çekilmis fotografinda ölmeden bir gün önce çulluk avini özledigini ifade eden, "Ömrümüz yetecek mi kara gözlüme kavusmaya” paylasim yaptigi ögrenildi.
Kaynak: İHA