(Güncelleme) Kiz Kaçirma Meselesinde Kan Akti Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Sivas’ta kiz kaçirma meselesi nedeniyle çikan olayda 2 kisi yaralandi. Süpheli sahislarin yaninda bulunan bir kisinin ise kalp krizi geçirerek hayatini kaybettigi ortaya çikti.

Iddialara göre, Erzincan’in Tercan ilçesinde baslayan kiz kaçirma husumeti Sivas’a uzandi. Sivas’ta sabah saat 05.00 siralarinda Susehri-Zara yolu üzeri Aksu köyü mevkiinde meydana gelen olayda, S.G. ve G.Z. isimli sahislar 02 LF 240 plakali araçlariyla Zara istikametine giderken, A.H., R.H. ve B.H. isimli sahislarin içerisinde bulundugu 01 VF 138 plakali araç içerisinde ates açildi. Olayda S.G. boyun ve kafa bölgesinden, G.G. ise omuz bölgesinden yaralandi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralilar olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan Susehri Devlet Hastanesine kaldirildi. Durumu agir olan S.G., Sivas’a sevk edildi. Süpheliler R.H. ve B.H. jandarma ekiplerince gözaltina alindi.

Öte yandan, olay aninda süpheli sahislarin yaninda bulunan A.H. isimli sahsin ise kalp krizi geçirdigi ve kaldirildigi hastanede hayatini kaybettigi ortaya çikti. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA