Baskan Tavli Açiklamasi 'Hizmetlerle Dolu Bir Dönem Daha Yasayacagiz'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, 2019 yilindan bu yana basari ile hizmet ettiklerini belirterek, “Hep birlikte ayni azim ve gayreti göstererek hizmet bayragini yeniden bir 5 yil daha tasimak üzere milletimizden teslim aldik. Hizmetlerle dolu bir dönem daha yasayacagimiza inancim sonsuz” dedi.

Baskan Tavli Açiklamasi 'Hizmetlerle Dolu Bir Dönem Daha Yasayacagiz'
AK Parti Ünye Ilçe Baskani Hasan Fahri Alparslan, Ilçe Kadin Kollari Baskani ve Meclis Üyesi Nese Akgül Tiyaloglu, Ilçe Gençlik Kollari Baskani ve Meclis Üyesi Abdulkadir Demir, Parti ana kademe yönetimi, kadin ve gençlik kollari yönetimi ve üyeler, Belediye Baskani Hüseyin Tavli’ya hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Belediye Baskani Hüseyin Tavli, ilçeye 2019 yilindan bu yana basari ile hizmet ettiklerini belirterek, “2019 yilinda yine bir seçim sürecini sehrimize, partimize ve teskilatimiza yakisan bir sekilde tamamlamistik. Akabinde ise hep birlikte ayni azim ve gayreti göstererek hizmet bayragini yeniden bir 5 yil daha tasimak üzere milletimizden teslim aldik. Bu bayragi hep birlikte 2019-2024 süreci içinde nasil alnimizin akiyla tasiyarak ve hiçbir saibeye karismadan hizmetleri hemserilerimize ulastirdiysak, ayni sekilde hep birlikte bu mantik ve anlayis içerisinde yine çok güzel bir süreci sehrimize hizmetlerle taçlandirarak 2029 yilina ulasmis oluruz. Niyet hayirsa, akibet hayir sözünden hareketle bizlerin niyeti hep hayir olmustur. Allah’in izni ile akibetimiz de insallah hayir olacaktir” diye konustu.

AK Parti Ünye Ilçe Baskani Hasan Fahri Alparslan ise, “Ne bu memleketin, ne bu partinin, ne bu ilçenin, ne de bu ilin sirti yere gelmez. Insallah kazasiz belasiz bir 5 yillik hizmet sürecini daha tamamlariz, Allah mahcup etmesin diyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA