Eski Sevgilinin Tüfekle Saldirisi Kamerada Açiklamasi 2 Agir Yarali

Aksaray’da bir kisi, eski sevgilisinin dükkanina tüfekle ates açti. Olayda 2 kisi agir yaralanirken, saldiri ani cep telefonu kamerasina yansidi.

Eski Sevgilinin Tüfekle Saldirisi Kamerada Açiklamasi 2 Agir Yarali
Olay, Coglaki Mahallesi Atatürk Bulvari Coglaki Kavsaginda bulunan bir fotografçi dükkaninda yasandi. Edinilen bilgiye göre, M.E. ve S.K.’in birlikte islettigi fotografçi dükkanina gelen C.K. (30) yaninda getirdigi pompali tüfekle küfürler ederek ates açti. Olayda saçmalarin hedefi olan E.K.B. (18) T.S. (36) yaralandi. Çevredeki vatandaslarin durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen polis ekipleri ates açan C.K.’yi yakalayarak gözaltina aldi. Saglik ekipleri ise yaralanan 2 kisiye ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Ardindan ambulanslara bindirilen 2 yarali Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine kaldirilirken durularinin agir oldugu ögrenildi.

C.K.’nin eski sevgilisi oldugu belirlenen M.E. ile husumetli oldugu ögrenilirken, M.E.’nin yeni bir erkek arkadasi oldugu gerekçesiyle dükkana ates açtigi tespit edildi. Gözaltina alinan sahis sorgulanmak üzere Il Emniyet Müdürlügüne götürülürken olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan tahkikat baslatildi.

Öte yandan saldiri ani bir vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA