Çaldigi Motosikletle Kaçan Süpheli Kovalamacayla Yakalandi

Aksaray’da çaldigi motosikletle giderken "dur" ihtarina uymayan süpheli ile polisin kovalamacasi kameralara yansidi. Kovalamaca sonucu yakalanan süpheli gözaltina alinirken motosikletin çalinti oldugu belirlendi.

Çaldigi Motosikletle Kaçan Süpheli Kovalamacayla Yakalandi
Olay gece yarisi Hassas Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, mahallede devriye atan Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi ekibi süpheli olarak gördügü bir motosiklet sürücüsüne ‘dur’ ihtarinda bulundu. Motosiklet sürücüsü polisin ihtarina uymayarak kaçmaya baslarken polis ile motosiklet sürücüsü arasinda kovalamaca basladi.

Ekiplerin sahsin kaçtigini telsizden anons etmesi üzerine süphelinin kaçtigi bölge abluka altina alindi. Kameralara da yansiyan kovalamacada süpheli kaçtigi motosikletle birlikte Nakkas Mahallesi 2817 Sokak’ta kiskivrak yakalandi. Yakalanan motosiklet sürücüsü Y.E.G. (18) gözaltina alinarak polis aracina bindirilirken yapilan sorgulamasinda daha önceden de 2 ayri hirsizlik kaydi bulundugu belirlendi. Motosiklet üzerinde inceleme yapan polis ekipleri sasenin kazinmis oldugunu tespit ederken motosikletin tescilinin bulunmadigi ve çalinti oldugu ortaya çikti. Motosiklet incelemelerin ardindan çekici marifeti ile otoparka çektirilirken gözaltina alinan süpheli sorgulanmak üzere Polis Merkezine götürüldü.

Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Bassavciliginca sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA