Aracini Polisin Üzerine Sürdü, Sonra Bagirip Araç Camina Vurdu

Aksaray’da aracini hatali park eden sürücü, aracin kaldirilmasi için kendisini uyaran trafik polisinin üzerine araç sürüp sonra da bagirarak araç camina vurdu. Yanindaki yolcu da polise bagirirken polis memuru 2 sahistan da sikayetçi oldu.

Aracini Polisin Üzerine Sürdü, Sonra Bagirip Araç Camina Vurdu
Olay, Ankara Caddesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, aracini ikinci park olarak hatali sekilde park eden Mustafa A., trafik polisinin aracini kaldirmasi yönündeki uyarisi üzerine polisle tartismaya basladi.

Ehliyeti olmadigi belirlenen Mustafa A. araci bir tanidiginin alacagini belirterek uzun süre hatali park konumunda birakti. Trafik polisinin ikinci uyarisi üzerine olay yerine gelen Ardahan A. adli sahis da akrabasi Mustafa A. ile birlikte polisle tartismaya basladi.

Hatali park halindeki araca binen Ardahan A. isimli sürücünün araci kendilerini uyaran trafik polisinin üzerine sürmesi üzerine araç, polis ekiplerinin müdahalesi ile durduruldu.

Yasanan olay cep telefonu kamerasi ile kaydedilirken, polislerle tartisan sahislarin haksiz olmalarina ragmen gösterdikleri davranislari vatandaslarin da tepkisine neden oldu. Trafik polisinin kendisine hakaret eden her iki sahis hakkinda da sikayetçi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA