18 Yasindaki Kizi Öldürüp Kaza Süsü Vermisti, Tutuklandi

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde boynuna ip bagli cansiz bedeni devrilen kamyonetin altinda bulunan 18 yasindaki genç kizin ölümü ile ilgili gözaltina alinan 5 kisiden 1’i tutuklandi.

18 Yasindaki Kizi Öldürüp Kaza Süsü Vermisti, Tutuklandi
Olay, pazar günü gece saatlerinde Halidere eski köy yolu caddesinde meydana geldi. Kamyonetin uçuruma düstügü ihbari üzerine bölgeye giden polis ve saglik ekipleri, kamyonetin altinda 18 yasindaki Rümeysa Meriç Özcan’in boynuna ip bagli haldeki cansiz bedeniyle karsilasti. Özcan’in cansiz bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardindan otopsi için morga kaldirildi. Hasar gören kamyonet ise çekici yardimiyla bölgeden kaldirildi. Polis ekipleri, T.A. (22), E.K. (20), Y.A. (20) isimli erkekler ile C.Ç. (20) ve K.N. (17) isimli kizlari gözaltina aldi. Rümeysa Meriç Özcan’in ölümünün ardindaki korkunç gerçek de emniyette ortaya çikti.

Kaza süsü vermis

T.A., E.K., Y.A., C.Ç., K.N. ve Rümeysa Meriç Özcan’in cumartesi günü aksam saatlerinde bulustuklari ve birlikte alkol aldiklari ögrenildi. T.A’nin bir süre sonra Rümeysa Meriç Özcan’i da yanina alarak kamyonetle Yukari Hereke bölgesine hareket ettigi, T.A’nin bu issiz bölgede Rümeysa Meriç Özcan ile cinsel birliktelik yasamak istedigi, genç kizin bunu kabul etmemesi üzerine zanlinin korkutmak için kizin boynuna ip bagladigi, ipin bir ucunu da kamyonete bagladigi ve Özcan’i tartakladigi belirlendi. Rümeysa’nin bu sirada bayginlik geçirdigi, T.A’nin ise genç kizin öldügünü zannederek cesetten kurtulmak amaciyla hareket ettigi ve kamyonetin el frenini indirmesi neticesinde aracin yaklasik 100 metrelik uçuruma düstügü ortaya çikti.

Gözaltina alinan 5 süpheli, emniyette tamamlanan islemlerinin ardindan Gölcük Adliyesi’ne sevk edildi. T.A. tutuklanirken, E.K., Y.A., C.Ç. ve K.N. savcilik tarafindan serbest birakildi.
Kaynak: İHA