TDV Devr-I Âlem Gençlik Fuari Kapilarini 9'Uncu Kez Gençlere Açiyor

Türkiye Diyanet Vakfi Kadin Aile ve Gençlik Merkezi’nin (TDV KAGEM) organize ettigi TDV Devr-i Âlem Gençlik Fuari, Ankara’da 10 Mayis’ta basliyor.

TDV Devr-I Âlem Gençlik Fuari Kapilarini 9'Uncu Kez Gençlere Açiyor
2014 yilindan bu yana her yil farkli bir tema etrafinda gençlerin ve gençlik kuruluslarinin bir araya geldigi TDV Devr-i Âlem Gençlik Fuari, bu yil ‘Medya ve Bilinç’ temasi ile 9’uncu kez düzenlenecek. 10-12 Mayis tarihleri arasinda Ankara Kocatepe Camii fuar alaninda gerçeklestirilecek olan fuarda gençlerin medya kullanimi, okur-yazarligi ve yönetimi konusunda bilinçlendirilmesi, yeni medya ve iletisim çaginda iletisim becerileri gelismis gençlerin bir araya getirilmesi hedefleniyor.

Fuarda medya ile ilgili panel, konferans, söylesi, seminer, sergi, konser, okur-yazar bulusmalari, atölye çalismalari ve yarismalar düzenlenecek. Gençler, fuarda yapmis oldugu çalismalari sosyal medyada #Bilinçli1Gençlik etiketi üzerinden duyuracak. TDV Devr-i Âlem Gençlik Fuari’na 38 sivil toplum kurulusu katilacak. Katilimci kuruluslar, açacaklari stant ile çalismalarini gençlere anlatma ve etkinliklerini gerçeklestirme imkani bulacak.
Kaynak: İHA