Dereye Düsen Kediyi Kurtaran Ögrenci Kendisi Mahsur Kaldi

Batman’da Iluh Deresi’ne düsen kediyi kurtaran lise ögrencisi, bu kez kendisi mahsur kaldi. Ögrenci, arkadaslarinin yardimi ile dereden çikti.

Dereye Düsen Kediyi Kurtaran Ögrenci Kendisi Mahsur Kaldi
Kent merkezi içinden geçen Iluh Deresi’nin Karsiyaka Mahallesi kisminda bir kedi dereye düstü. Dereye düsen kediyi gören vatandaslar izlemekle yetinirken, okul çikisi derede kedinin çirpindigini gören bir lise ögrencisi ise çantasini kenara birakarak kiyafetleriyle dereye indi. Ögrenci, derede mahsur kalan kediyi kurtararak arkadaslarinin da yardimi ile güvenli bir yere aldi. Kurtulan kedi hizla kaçarak kayiplara karisirken, dereden çikamayan ögrenci bu kez kendisi mahsur kaldi. Dereden çikamayan ögrencinin yardimina diger arkadaslari ve vatandaslar yetisti. Ögrenci, el birligi ile dereden kurtarildi.

Yusuf Özdal, ögrencinin yaptigi hareketle duygulandigini söyledi.

Kimsenin kediyi kurtarmaya cesaret edemedigini belirten Özdal, "Dereye bir kedinin düstügünü gördük. Oradan geçen bir ögrenci gözünü kirpmadan dereye indi, kediyi kurtardi. Bu sefer de kendisi mahsur kaldi. El birligi ile bizler de çocugu kurtardik" dedi.

Kaynak: İHA