Gençlik Haftasi Kayseri'de Dolu Dolu Geçecek

Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen çelenk koyma töreniyle Gençlik Haftasi etkinlikleri basladi. Kayseri Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Ihsan Kabakci, Gençlik Haftasinin dolu dolu geçecegini söyledi.

Gençlik Haftasi Kayseri'de Dolu Dolu Geçecek
Cumhuriyet Meydani’nda gerçeklestirilen törene, Kayseri Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Ihsan Kabakci, Melikgazi Ilçe Milli Egitim Müdürü Haci Kaya, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü personeli, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Talas Gençlik Merkezi folklör ekibi tarafindan halk oyunlari sergilenmesiyle baslayan törende Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Ihsan Kabakci tarafindan Atatürk anitina çelenk birakildi. Saygi durusundan bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan toplu fotograf çekimiyle program sonra erdi.

“Gençlik Haftasi dolu dolu geçecek”

Tören sonrasi konusan Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Ihsan Kabakci, çelenk sunma töreniyle baslattiklari Gençlik Haftasi’nin dolu dolu geçecegini söyleyerek, “19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami münasebetiyle 15 Mayis itibariyle Gençlik Haftasi baslamis bulunuyor. Anadolu’nun tekrardan yurt edinilmesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulus asamasindaki Atatürk’ün Samsun’a çikisiyla baslayan süreci Gençlik Haftasi olarak programlarimizi baslatiyoruz. Bugün itibariyle çelenk sunumumuz ile Gençlik Hafta’mizi baslattik. Haftamiz çok yogun bir sekilde gerçeklesiyor” dedi.

Hafta içerisinde yaklasik 80 adet gençlik ve spor faaliyetini gerçeklestireceklerini dile getiren Kabakci, “19 Mayis Pazar günüde bayram programi ile final yapmis olacagiz. Bizim için en önemlisi gençlerimizle birlikte bu haftayi dolu dolu gerçeklestirmek. Bunun içeriginde de hem tesislerimizde hem gençlik merkezlerimizde hem paydas kurumlarimizin alanlarinda bu etkinliklerimizi yapiyoruz. Spor müsabakalari var. Açik alanlarda basketbol, voleybol, tenis gibi faaliyetler yapacagiz. Kapali alanlarimizda birçok spor organizasyonlarimizi, yarismalari Spor A.S.’miz ile birlikte yürütüyoruz. Bu haftayi dolu dolu gerçeklesen, gençlerimizin her türlü etkinligi her türlü faaliyeti yürüttügü bir hafta olarak görüyoruz. Çünkü bu coskuyu bu heyecani hem hissettirmek hem yasatmak hem de alanda gençlerimizle bayram haftasini dolu dolu kutlamak ve bu kutlamalara da tüm gençligimizi davet etmek istiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA