Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Genç'te Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesindeki muhtarlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Vali Usta, “Bu talepleri kurumlarimizla istisare ederek imkanlar ölçüsünde çözecegiz” dedi.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Genç'te Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Vali Ahmet Hamdi Usta, Genç Kaymakami Muhammed Güzel ile birlikte ilçedeki Sehit Hakan Akdere Kültür Merkezi konferans salonunda muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlarin taleplerini ve sorunlarini dinleyen Vali Usta, imkanlarin dahilinde sorunlarin çözülecegini belirtti.

Vali Usta, “Genç Kaymakamiz Muhammet Güzel’in yani sira ilgili kurum müdürlerimizin de katilimiyla alandaki en büyük çözüm ortagimiz Genç merkez ve köy muhtarlariyla bir araya geldik. Toplantida, yeni seçilen ve görevlerine devam eden muhtarlarimizla tanistik. Toplantida özellikle genel güvenlik ve asayis konulariyla birlikte, deprem sonrasi hasar gören binalar, kira yardimlari, yatirimlar, yol, elektrik, meralar, agaçlandirma, egitim ve saglik gibi konulardaki ihtiyaç ve sorunlari ele aldik. Muhtarlarimizla karsilikli istisarelerde bulunarak, talep ve isteklerini tek tek dinledik. Ilgili il müdürlerimiz bilgiler verdi. Bu talepleri kurumlarimizla istisare ederek imkanlar ölçüsünde çözecegiz. Yerel seçimler sonrasi ilk defa Genç ilçemizde gerçeklestirdigimiz Muhtarlar toplantisini ilerleyen zamanlarda diger ilçelerimizde de yapacagiz” dedi.

Toplantiya kurum amirleri de katilarak muhtarlarin sorularini yanitladi.
Kaynak: İHA