Belediye Meclis Grup Baskanlari Halk Ekmek Fabrikasi'ni Inceledi

Çorum Belediye Meclisi Grup Baskanlari Halk Ekmek Fabrikasi’ni gezdi. Üretim ve satis asamalari hakkinda Grup Baskanlarina bilgi veren Belediye Baskan Yardimcisi Lemzi Çöplü, BELTAS A.S. bünyesinde faaliyetine devam eden Halk Ekmek Fabrikasi’nin Çorum halkina, saglikli, güvenli, hesapli ve daha kaliteli ekmek sunmaya devam ettigini açikladi.

Belediye Meclis Grup Baskanlari Halk Ekmek Fabrikasi'ni Inceledi
Belediye Meclisi Grup Baskanlari Halk Ekmek Fabrikasinda incelemelerde bulunarak Belediye Baskan Yardimcisi Lemzi Çöplü’den bilgiler aldi. Cumhuriyet Halk Partisi Grup Baskani Tuncay Yilmaz’in rahatsizligi nedeniyle katilamadigi inceleme gezisine AK Parti Grup Baskani Elvan Zorlu, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Baskani Arslan Kaynar, Yeniden Refah Partisi Grup Baskani Sinan Demir katildi.



"Amacimiz, saglikli ve güvenli ekmek üretmek"

Grup baskanlarina Halk Ekmek Fabrikasi’ni gezdirerek üretim asamalariyla ilgili bilgiler veren Baskan Yardimcisi Lemzi Çöplü, Çorum BELTAS A.S. bünyesinde kurulan Halk Ekmek Fabrikasi’nin saglikli ortamlarda üretim ve satis yaptigina dikkat çekerek “Amacimiz halkimiza saglikli, güvenli, hesapli ve daha kaliteli ekmek sunmaktir” dedi.



"Hijyene ve kaliteye önem veriyoruz"

Halk Ekmek Fabrikasi’nin son derece modern bir tesis oldugunu ifade eden Baskan Yardimcisi Çöplü, “Fabrikamiz tam otomatik, saglik sartlarina uygun hijyenik bir tesistir. Ekmek nakil araçlarimiz ve ekmek kasalarimiza dahil üretimin ve satisin gerçeklestigi tüm asamalarda hijyene ve kaliteye önem veriyoruz. “Türk Gida Kodeksi Yönetmeligi ve Türk Gida Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çesitleri Teblig” ile diger ilgili yasal mevzuatlara uygun olarak üretimlerimiz devam etmektedir. Üretimimiz sürekli kontrol altinda tutulmakta, olusturdugumuz laboratuvar ile un, maya gibi hammaddelerin girisinden ekmek üretimine kadar tüm asamalar denetim altindadir. Ürünlerimizde insan sagligina zararli herhangi bir kimyasal veya yabanci madde kullanilmamaktir. Un ve diger hammaddeler bölgemizin ve ülkemizin en kaliteli ürünlerinden özenle seçilmektedir. Çalisanlarimiz üretim esnasinda ve fabrika içerisinde hijyen kurallarina harfiyen uymakta ve saglik kontrolleri rutin olarak yapilmaktadir. Fabrikamiz, Saglik ve Gida Tarim ve Hayvancilik Bakanliginca çikartilmis kanun ve yönetmeliklere uygun olarak hazirlanmistir” seklinde konustu.



Halk Ekmek Fabrikasi’na tam not

Halk Ekmek fabrikasini inceleyen Belediye Meclisi grup baskanlari da hijyen kurallarina uygun, son derece temiz ve güvenli bir tesiste ekmek üretimi yapildigini ifade ederek böyle bir tesisin hizmet vermesi nedeniyle Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin basta olmak üzere emegi geçenlere tesekkür etti.
Kaynak: İHA