M4 Kadiköy-Sabiha Gökçen Metro Hattinda Ariza Nedeniyle Seferler Durdu

Istanbul’da M4 Kadiköy-Sabiha Gökçen metro hattinda meydana gelen ariza nedeniyle seferler durunca metro istasyonunda yogunluk yasandi. Bunun üzerine aksam saatlerinde isten ve okuldan eve dönen vatandaslar isyan etti.

M4 Kadiköy-Sabiha Gökçen Metro Hattinda Ariza Nedeniyle Seferler Durdu
M4 Kadiköy-Sabiha Gökçen metro hattinda saat 17.00 siralarinda teknik bir ariza nedeniyle seferler bir süreligine Kadiköy-Tavsantepe metro istasyonu arasinda yapildi. Metro arizasi nedeniyle aksam saatlerinde isten ve okuldan eve dönmek isteyen ve seyahat etmek için havalimanina gidecek olan vatandaslar istasyonlarda ve Otobüs duraklarinda yogunluk olusturdu. Bazi vatandaslar da ticari taksilerle ulasim sagladi.

Metro arizasini firsata çevirdiler

Ariza nedeniyle vatandaslar Tavsantepe metro istasyonunda indirildi. Seyahat etmek için havalimanina yetismeye çalisan vatandaslar otobüs duraklarinda yogunluk olusturdu. Metronun arizalandigini duyan ve bunu firsata çeviren bazi taksi soförleri Sabiha Gökçen havalimanina gitmek isteyen yolculari kisi basi 200 ila 300 lira arasinda degisen fiyatlarla havalimanina tasidi.

"Taksi ve otobüslerle ulasmaya çalisiyorlar"

Metro arizasi nedeniyle magdur olan vatandaslar, "Bizi buraya atip gittiler. Kimse bize sahip çikmadi. Metro bozuldu. Metro gitmedigi için vatandas böyle perisan oldu. Eve gidecektim bir saattir gidemedim. Uçagi olan var biletler yanacak. Taksi ve otobüslerle ulasmaya çalisiyorlar" diye konustu.

Öte yandan yaklasik 1 saat süren ariza sonrasinda Metro Istanbul ’X’ hesabindan yaptigi açiklamada, M4 Kadiköy-Sabiha Gökçen metro hattinda seferlerin normale döndügü bildirildi.

Kaynak: İHA