Tavsanli Ve Domaniç'te 'Saglik' Konulu Seminer

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi Mediko-Sosyal ve Gençlik Danisma Merkezi tarafindan Tavsanli Meslek Yüksekokulu, Tavsanli Uygulamali Bilimler Fakültesi ve Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu’nda Sagligimiz Önceligimizdir: Bugün ve Her Gün baslikli egitim semineri düzenlendi.

Tavsanli Ve Domaniç'te 'Saglik' Konulu Seminer
Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi Mediko-Sosyal ve Gençlik Danisma Merkezi tarafindan Tavsanli Meslek Yüksekokulu, Tavsanli Uygulamali Bilimler Fakültesi ve Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen seminerlere birim yöneticileri, akademik ve idari personel ile ögrenciler katildi.

Etkinlik kapsaminda, Mediko-Sosyal ve Gençlik Danisma Merkezi’nden Uzman Psikolog Eren Tuncay stres ve bas etme yöntemleri üzerine, Hemsire Hatice Erkun Dolker ise saglikli yasami tesvik etme ve bulasici hastaliklar konularinda bilgilendirme yapti.

Seminerde, bulasici hastaliklarin toplumda artis gösterdigi son yillarda bu hastaliklardan korunma yöntemleri ve hijyen konulari ele alindi. Ayrica, katilimcilara stres, kaygi, korku ve psikoterapi gibi konularda da bilgi verildi.

Tavsanli ve Domaniç Hayma Ana MYO adina ögrencilere ve personele degerli bilgiler sunan Uzman Psikolog Eren Tuncay ve Hemsire Hatice Erkun Dolker’e tesekkür edildi.
Kaynak: İHA