Otobüste Rahatsizlanan Yolculari Soför Hastaneye Yetistirdi

Zonguldak’in Alapli ilçesinde sehir içi Halk otobüsünde rahatsizlanan iki yolcu, otobüs soförü ve yolcularin yardimi ile hastaneye yetistirildi. O anlar, otobüsün güvenlik kameralarinca kaydedildi.

Otobüste Rahatsizlanan Yolculari Soför Hastaneye Yetistirdi
Olay Zonguldak’in Alapli ilçesinde meydana geldi. Alapli Yeni Siteler seferini yapan Ahmet Uyan (49) yönetimindeki 67 M 9282 plakali toplu tasima otobüsü, seyir halinde iken içerisinde bulunan iki kisi rahatsizlandi. Otobüs soförü güzergah degistirerek rahatsizlanan iki kisiyi Alapli Devlet Hastanesi acil servisine getirdi. Olay ani, otobüsün güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, otobüs içinde fenalasan iki kisiyi, sürücü Ahmet Uyan duraklara ugramadan hastaneye gittigi anlar yer aldi.

"Bütün soför arkadaslarim aynisini yapardi"

Halk otobüsü soförü Ahmet Uyan yasadigi olayi anlatti. Uyan, "Ben Alapli Yeni Siteler hatti çalistigim esnada iki ögrencinin bir dakika araliklarla bayildigini gördüm. O esnada duraga yanasip hemen kapilari açip vatandasin hava almasini sagladim. Tam o esnada birisi ’Soför bey Hastane yakimizda yetistirebilirsen hastaneye gidelim. O esnada yolcularimiz ile birlikte güzergahimi degistirip Alapli Devlet Hastanesi Acil Servisine hastamizi götürdük ve oradaki gerekli personele teslim ettik. O esnada zaten sag olsunlar yolcularimiz ile birlikte karar verip Hastaneye acil servisine yetistirdik. Zaten benim gibi bütün soför arkadaslarim da bunu yapardi" dedi.

Kaynak: İHA