Osmangazi Gençlik Ve Spor Söleni Basliyor

Gençler için birçok sportif etkinliklerin yani sira müzik ve eglence dolu bir program hazirlayan Osmangazi Belediyesi, binlerce Bursalinin katilimiyla gerçeklestirilecek Osmangazi Gençlik Yürüyüsü ile 19 Mayis coskusunu Osmangazi’nin caddelerine tasiyacak.

Osmangazi Belediyesi, tüm Bursalilarin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni dolu dolu kutlamasi adina 17-19 Mayis tarihleri arasinda Osmangazi Gençlik ve Spor Söleni ile bir dizi etkinlik programi hazirladi. Gençlerin 19 Mayis’i sporla geçirmesi adina Osmangazi Meydani’nda Atatürk ve Gençlik Sokak Basketbolu Turnuvasi ve masa tenisi turnuvasi gibi sportif etkinlikler düzenleyen Osmangazi Belediyesi, gerçeklestirilecek canli langirt, rodeo parkuru ve müzik yayini ile de eglenceyi tüm güne yayacak. 17 Mayis Cuma günü gösteri maçi ile baslayacak olan sokak turnuvasina 13-14 ve 15-18 yas araligindaki sporcular katilabilecek. 18 Mayis Cumartesi günü grup karsilasmalari ile devam edecek olan sokak basketbolu turnuvasi, 19 Mayis Pazar günü siralama maçlari ve kupa töreni ile son bulacak. 17 Mayis Cuma aksami Osmangazi Meydani’nda sahne alacak olan Reckol, Kuty ve Egeboran da Osmangazili gençler için konser verecek.

19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari, 18 Mayis Cumartesi günü de dolu dolu devam edecek. Sokak basketbolu turnuvasi ve masa tenisi turnuvasi gibi sportif etkinliklerin yani sira, Türk pop müziginin sevilen ismi sanatçilari Osmangazi Meydani’ni dolduran binlerce genç için sahne alacak.

Osmangazi Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami coskusunu Osmangazi’nin caddelerine tasimak adina binlerce Bursalinin katilimiyla yürüyüs düzenleyecek. Yürüyüs 19 Mayis Pazar günü saat 19.19’da Fomara Meydani’nda baslayacak. Ellerinde Türk bayraklari ile yürüyüse katilanlar sarkilar ve marslar esliginde Fevzi Çakmak Caddesi üzerinden Osmangazi Meydani’na yürüyecek.
Kaynak: İHA