Karaman'da Hafif Ticari Araçlar Çarpisti Açiklamasi 2 Yarali

Karaman’da iki hafif ticari aracin kavsakta çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 2 kisi yaralandi.

Karaman'da Hafif Ticari Araçlar Çarpisti Açiklamasi 2 Yarali
Kaza, Larende Mahallesi Ahmet Öktem Caddesi üzerinde bulunan kavsakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.K. yönetimindeki 70 AJ 083 hafif ticari araç ile Y.S. idaresindeki 70 EA 421 plakali hafif ticari araç kavsakta çarpisti. Çarpismanin siddetiyle kontrolden çikarak savrulan 70 EA 421 plakali hafif ticari araç, orta refüjdeki trafik tabelasini devirerek yol ortasina takla atti. Kazada takla atan aracin sürücüsü ile yaninda bulanan 1 kisi yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine saglik, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yarali sürücü Y.S. ile araçta bulunan 1 kisi, olay yerine gelen itfaiye ekibi tarafindan yan yatan araç içerisinden çikarildi. Yaralilar daha sonra ambulansla kaldirildiklari Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde tedavi altina alinirken, saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Aracin havada takla attigini gördüm

Kaza anini anlatan Kerem Çinar isimli vatandas “Kazanin nasil gerçeklestigini görmedim, sadece aracin havada takla attigini gördüm” diye konustu.

Kaza nedeniyle polis tarafindan bir süreligine trafige kapatilan cadde araçlarin kaldirilmasindan sonra yeniden ulasima açildi.

Kazayla ilgili tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA